30.01.2023, Miroslav Fuks

Juniorka nestačila ani na druhého účastníka MSFL - Velké Meziříčí

Juniorka nestačila ani na druhého účastníka MSFL - Velké MeziříčíJuniorský tým i ve druhém zimním duel změřil síly s účastníkem MSFL z Kraje Vysočina. Po prohře s Vrchovinou tentokrát nestačil Velkému Meziříčí. Náš celek, který nastupuje v Divizi, byl favoritovi vyrovnaným soupeřem a v duelu bohatém na šance vyhrál první půli díky brance Tomáše Trojana. Ve druhém dějství však domácí skóre otočili na konečných 3:1 (0:1).

 
Velké MeziříčíVelké Meziříčí
přát., sobota 28.1.2023, 10:00
3:1
(0:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 62. Malata Mir., 74. a 90. Plichta - 22. Trojan
Diváci: 0
Velké Meziříčí: Pelán (60. Dubec) - Hron (62. Vašíček), Půža, Sysel, Bouček (45. Malata Mar.) - Karmazín - Lokvenc (60. Crhan), Šuta, Štourač (45. Malata Mir.), Crhan (45. Partl) - Plichta.
FC Vysočina B: Janota (70. Nevěčný) - Wiederlechner (45. Pekárek), Horák, Mikuška - Klouček (45. Raitmajer), Dvořák (45. Maršík), Trojan, Miška - Zimmermann (70. Klouček), Bulička (70. Dvořák).
Stanice TV prenosu: https://youtu.be/fyyqQZfQTf4
 

Komentář

"Po celé utkání se hrál hodně otevřený fotbal s mnoha šancemi na obou stranách. V první půli jsme byli Velkému Meziříčí minimálně vyrovnaným soupeřem. První poločas jsme vyhráli díky Trojanovi, kterému asistoval Zimmermann. Druhá půle již byla z naší strany horší a nechali jsme domácí skóre otočit. Do dalších zápasů se musíme zlepšit v osobních soubojích a hlavně v proměňování šancí. Pozitivní je, že už se do šancí dostáváme. Věřím, že příští týden již zápas dokážeme vyhrát. Kluci by to opravdu potřebovali," řekl k utkání trenér Kamil Průša.


 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu