27.02.2023, Kateřina Vašků

Na stadionu vzniknou dvě místa pro setkávání veřejnosti

Na stadionu vzniknou dvě místa pro setkávání veřejnostiV rámci projektu Každodenní život na stadionu vypisuje FC VYSOČINA výběrové řízení na pronájem dvou jednotek. Výběrové řízení je volnou formou, i proto je příležitostí pro regionální gastro podnikatele, spojit svoje podnikání se stadionem.

 

Projekt Každodenní život na stadionu si klade za cíl využít dosud nárazově využívané prostory na stadionu ke každodenním aktivitám. Management klubu si od projektu slibuje, že díky otevření se zefektivní využívání prostor, zvýší se návštěvnost a navíc bude základním místem pro setkávání lidí, jejichž život je se stadionem jakkoliv spojen. Například zde pracují, nebo zde tráví čas se svými dětmi v rámci mládežnické základny největšího fotbalového klubu v kraji, nebo prostě mají rádi fotbalové prostředí, či bydlí v blízkosti stadinou. Gastro provozy budou mít hned několik využití. V prvé řadě budou určena pro podporu A týmu a jeho každodenního života v rámci profesionálního fotbalu a postupně budou přibližována široké veřejnosti v celém Kraji Vysočina. Klub nabízí významnou podporu budoucím provozovatelům zejména při rozjezdu provozu, a to jak směřováním klubových setkání přímo do těchto míst, pomocnou ruku při budování prostor, tak i využitím marketingovým kanálů klubu pro účely propagace provozů. V neposlední řadě je velkou výhodou možnost parkování přímo v areálu, a to bezplatně. 

"Projekt Každodenní život na stadionu má naplánovaných několik etap a otevření dvou gastro provozů je prvním krokem. Celý areál je majetkem Města Jihlavy, který tyto kroky klubu vítá. Jelikož vedou k vybudování komunity spojené s profesionálním sportem, pak také proto, že umožňuje postupnými kroky zvyšovat finanční soběstačnost klubu, a také zatraktivňují život v centru města.", uvedla manažerka klubu Kateřina Vašků. 

Do výběrového řízení se mohou zájemci přihlásit do 14. března 2023 do 12:00, a to dle zadávací dokumentace, která je zveřejněna na webových stránkách klubu. Zároveň od 1. března 2023 probíhají možné prohlídky prostor. Více se dozvíte zde: 

1. Zadávací dokumentace k provozu pro stravování, snímek z projektové dokumentace

2. Zadávací dokumentace k provozu pro bistro/kavárnu, snímek z projektové dokumentace

 

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu