02.03.2023, Kateřina Vašků

Gastro na stadionu

Gastro na stadionuZačínáme od začátku. Jak má vypadat gastro na stadionu může každý z nás svobodně komentovat. Jedno je však neoddiskutovatelné. Provozovat gastro na stadionech je speciální disciplína, pro kterou je potřeba něco umět. I to je důvodem, proč dlouhodobě usilujeme o návrat XANADU-Catering na stadion a dostali jsme druhou šanci.

 

Jak tedy bude gastro v jarní části vypadat? Chceme Vám otevřít trvalé "gastro-budky", protože jsou umístěny na zcela ideálních místech pro Váš komfort. To je ještě cesta, která nás čeká - znovuotevření vyžaduje opravy a splnění hygienických podmínek. Proto na 3. března, kdy se utkáme s Chrudimí bude pro Vás připraveno "gastro-auto" od XANADU-Catering, a to mezi sektory A a B. 

Své pivo, klobásu, nebo limonádu si budete moci dát od 17.30, během poločasu i o přestávce. Podle zájmu případně i v druhém poločase. Nabídku můžete shlédnout dopředu. Naším společným cílem je začít základní nabídkou, kterou budete mít připraveni rychle, ve špičkové kvalitě a s komfortem konzumace na tribuně. Přesně tak, jako to na stadionu má být!

Zároveň je potřeba si říci, že minulost gastra na stadionu nefungovala příliš dobře, mimo prvoligovou éru, zejména proto, že ekonomika jednorázových akcí je neúprosná. To je důvodem, proč začneme s jedním provozem a postupně podle zájmu návštěvníků budeme vyhodnocovat data a nabídku upravovat ke spokojenosti vás, fanoušků a návštěvníků stadionu. Je to o společném dialogu. 

Dalším bodem, který byl v minulosti diskutovaný, jsou vratné kelímky. Žijeme v roce 2023 a každý z nás sleduje v nějaké míře témata jako globální oteplování, ochrana přírody, přemíra plastů apod. Pojďme si tedy společně připustit, že vratné kelímky jsou prvním krokem stadionu k udržitelnosti. Máme v plánu pokračovat dál, jako odstranění jednorázových plastů zcela, jako dostupné nádoby na třídění a odpadů. I zde jsme zatím na začátku a budeme se posouvat. Proto si pivaři připravte zálohu na vratný kelímek v částce 60Kč. 

Těšíme se společně s Vámi na nastupující éru jihlavského fotbalu. 

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu