12.03.2023, Miroslav Fuks

Ondřej Smetana: Dva body ze dvou domácích utkání jsou málo

Ondřej Smetana: Dva body ze dvou domácích utkání jsou máloDva domácí úvodní jarní zápasy – zisk pouhých dvou bodů za remízy. To není bilance, s níž by v hráčské kabině či trenérském týmu FC Vysočina panovala spokojenost. Jak další slušný a nadějný výkon jihlavských fotbalistů okomentoval kouč Ondřej Smetana?

 

„Ano, dva body ze dvou utkání jsou málo. Rozhodně to pro nás je zklamání, mohli a měli jsme z nich vytěžit více. Bez ohledu na průběh těchto zápasů nebo předvedený výkon. Za tyto aspekty se určitě nechceme schovávat a musíme k sobě být kritičtí,“ řekl domácí lodivod.

„Dnešní bodová ztráta nás mrzí o to více, že jsme do druhé půli vstoupila přesně dle našich představ. Tedy brzy vstřelenou brankou v síti Karviné. Věřili jsme, že poté už zápas zvládneme a dovedeme do vítězného konce. Nakročeno jsme k tomu měli skvěle. Zvlášť, když jsme si v rozmezí 64. až 70. minuty vytvořili dalších tři velké příležitosti. Tady se zápas lámal, měli jsme alespoň jednu branku vstřelit. Takových šancí si musíme více vážit, chovat se v nich jinak a být zodpovědnější. Místo navýšení náskoku jsme se vlastními chybami o tři body připravili. A musíme se tak o ně dělit se soupeřem,“ uvedl ve svém hodnocení Ondřej Smetana, jenž doplnil: „Řekl jsem to bezprostředně po zápase klukům v kabině – musíme zvednout hlavu a poučit se z něj. Velká škoda, že dnes tým za svoji práci nebyl odměněn vítězstvím. Rozhodně máme na co navázat a na čem pracovat. Věřím, že předvedený výkon bude pro kluky do dalších kol motivující a ponaučení do budoucna přinese i neproměnění dnešních gólovek.“

Ježour TV: Pravý obránce Tomáš Svoboda, ani kouč Ondřej Smetana ve svém hodnocení nemohli být spokojení.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu