07.05.2007, Miroslav Fuks

Bokša: „Rozhodně boj o postup nevzdáváme!“

Bokša: „Rozhodně boj o postup nevzdáváme!“V pondělí dopoledne jsme o tradiční pozápasový rozhovor požádali kouče Milana Bokšu, přičemž úvodní otázka se týkala obligátního hodnocení duelu. "Měli jsme hodně šancí, bohužel jsme nebyli důrazní a agresivní v koncovce. S první půlí příliš spokojen nejsem, protože nám chyběla větší aktivita směrem dopředu.

 
Bohemka nás v závěru první části hodně přitlačila standardními situacemi. Po přestávce jsme se hodně zlepšili, hru jsme měli ve své režii, ale bohužel gól nám nebyl přán. Bez toho nelze uspět."

V základní sestavě se neobjevili Vladyka a Rabušic…

Vladyka trénoval po zranění jen tři dny. A po povedeném zápase s Třincem jsem se rozhodl pro podobné složení zálohy. Rabušic byl celý týden na reprezentačním turnaji a k týmu se připojil až na utkání. Navíc jsem proti Bohemians chtěl do útoku zařadit Svobodu. Oba hráče jsem tak měl připravené na lavičce s tím, že mohou přijít na hřiště v průběhu zápasu a naši hru výrazně oživit.

Jaká byla v Ďolíčku atmosféra? Mohla na hráče nějak dolehnout?

Atmosféra byla vynikající. Nebyla nepřátelská a lidé se fotbalem bavili. Bylo poznat, že právě fanoušci klub zachránili. Před utkáním jsem měl trochu obavy, zda na hráče negativně nedolehne. Naštěstí se žádnému z nich kolena neroztřepaly a naopak je atmosféra vybičovala k dobrému výkonu.

Jsou v současné chvíli postupové ambice Vysočiny reálné?

Soupeři jsou teď ve výhodnější pozici, ale my rozhodně boj o postup šest kol před koncem nevzdáváme. Nechceme a nemůžeme se s tím smířit, i když víme, že teď musíme čekat na jejich zaváhání. Mnohé napoví domácí duel s Blšany. Pokud bychom v něm nevyhráli, tak už bude naše situace velmi špatná.

Už přemýšlíte o tom, jak v pátek nahradit Kadlece, který byl na Bohemians „vyžlucen“?

Nahradí ho Jirka Vít.

Co očekáváte od týmu Blšan?

Blšany oproti podzimu výrazně zkvalitnily kádr, který doplnila zkušená mostecká trojice Novotný, Svoboda a Pilař, navíc do útoku přišel nebezpečný Smejkal. Čeká nás velmi kvalitní soupeř a moc těžký zápas. My musíme navázat na výkon v Ďolíčku.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu