23.04.2023, Miroslav Fuks

Michal Vávra: Naše dnešní porážka byla zasloužená

Michal Vávra: Naše dnešní porážka byla zaslouženáZatímco Petr Rada, exjihlavský kouč Dukly Praha, mohl být po nedělním utkání spokojen jak s výsledkem, tak i s hrou svého celku, na jihlavské straně po zasloužené porážce panovaly opačné pocity. Před novináře předstoupil prozatímní hlavní trenér Michal Vávra.

 

„Naše dnešní porážka byla zasloužená. Od začátku jsme bohužel tahali za jeho kratší konec. Naše reakce a pokus alespoň o srovnání stavu přišla pozdě, až někdy v 75. minutě. To jsme byli schopní dlouhými míči na Filipa Vedrala dostat Duklu trochu pod tlak. Do té doby hosté kontrolovali hru a my jsme zaostávali v mnoha aspektech hry. Dle představ to z naší stránky nebylo pohybově,“ řekl Vávra v úvodním komentáři.

Lze na duelu nalézt nějaká pozitiva? „I dnešní zápas ukázal, že se můžeme opřít o obrannou čtveřici. I celý tým si do defenzivní fáze počítal slušně. A nelze mu upřít bojovnost a snahu. Jenže my potřebujeme hrát i dopředu a být nebezpeční do útočné fáze. Jenže těch nebezpečných akcí jsme si vytvořili hodně málo. Chyběl nám pohyb a větší podpora útočních akcí. Už v nadcházejícím velmi důležitém utkání v Prostějově musí mít náš výkon v tomto ohledu mnohem lepší parametry,“ řekl někdejší stoper, jenž byl členem kádru FC Vysočina v postupovém ročníku 2004/05.

Pohled do druholigové tabulky nyní není příjemný – hrajete o záchranu. „Po třech porážkách s předními týmy soutěže jsme v situaci, kdy se nám spodek tabulky nepříjemně přiblížil. Navíc nejsme v komfortní situaci z hlediska počtu zraněných fotbalistů, kteří by týmu v této fázi soutěže strašně pomohli. Ke všemu nám po dnešním utkání na seznam marodů možná přibyl Jarda Peřina. Musíme teď zmobilizovat a zkonsolidovat celý tým, abychom se na náročný závěr jara co nejlépe nachystali,“ zdůraznil Vávra.

JEŽOUR TV: Po zápase s Duklou Praha se rozhovořili gólman Adam Jágrik a prozatímní hlavní kouč Michal Vávra.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu