05.07.2023, Miroslav Fuks

Středopolař Adam Pešek kmenovým hráčem FC Vysočina

Středopolař Adam Pešek kmenovým hráčem FC VysočinaŠikovný středopolař Adam Pešek (nar. 4.8.2002), který zaujal v úvodních dvou letních přípravných duelech, přestupuje z Viktorie Plzeň do FC Vysočina, kde podepsal víceletý kontrakt. Příchody dalších nových hráčů, kteří se již připravují s letním kádrem kouče Davida Oulehly, jsou v jednání.

 

„Adam Pešek pasuje do naší týmové filozofie. Jedná se o mladého perspektivního hráče do středu zálohy, který je neustále v pohybu a nabídce. Navíc je slušně dynamicky vybavený a silný na míči. Přes půl roku jsme jej sledovali a jsme rádi, že jsme ho do Jihlavy přivedli. S Adamem jsme podepsali víceletý kontrakt a přejeme mu hodně úspěchů v dresu FC Vysočina. Příchody dalších hráčů bychom chtěli dotáhnout během nadcházejících dnů,“ řekl k nové akvizici Lukáš Vaculík, předseda klubového představenstva.

Adam Pešek prošel plzeňskými mládežnickými celky a v létě 2020 se přesunul do třetiligové juniorky Viktorie. Postupně se vypracoval v oporu týmu, v němž nastoupil do 60 duelů v ČFL a vstřelil 5 branek.

 
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu