01.08.2023, Miroslav Fuks

Umělá tráva v areálu Na Stoupách se dočkala rekonstrukce

Umělá tráva v areálu Na Stoupách se dočkala rekonstrukceBez několika měsíců po deseti letech se sportovní areál v ulici Na Stoupách v Jihlavě může znovu pochlubit novým umělým trávníkem! Modernizace proběhla v červnu a v jejím rámci došlo ke kompletní výměně umělého povrchu hřiště a byly provedeny nové konstrukce pro branky a praporky. Celkové výdaje ve výši 7,128 mil. Kč pokrylo ze svého rozpočtu Statutární město Jihlava a dotaci ve výši 1,211 mil. Kč poskytl Kraj Vysočina.

 

Na místě původního škvárového hřiště byl první umělý trávník v Kraji Vysočina otevřen v listopadu 2003. První nutné výměny povrchu se dočkal o sedm let později. Tento trávník sloužil svému účelu devět a půl roku do května 2023.

Fotogalerie zrekonstruované umělé trávy v areálu Na Stoupách - TADY.

 
Aktuálně

Vojtěch Lampíř: Varnsdorfu se musíme vyrovnat v intenzitě hry

Snad s žádným celkem současné FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nemá FC Vysočina tak mizernou bilanci, jako překvapivě s Varnsdorfem. Platí to nejen pro venkovní duely, ale též pro ty domácí. A právě proti tomuto nepopulárnímu soupeři v pátek 3. května od 18:00 hodin Jihlava nastoupí s nutností bodovat naplno. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu