05.08.2023, Matyáš Fuks

David Oulehla: Musím ocenit přístup hráčů po vyloučení

David Oulehla: Musím ocenit přístup hráčů po vyloučeníVysočina nedokázala navázat na velmi dobrý start do ligy a po bojovném výkonu si odváží jak dvě červené karty, tak i bod za remízu 1:1. Jak tento velmi náročný zápas hodnotil kouč David Oulehla?

 

„Věděli jsme, že to bude těžké utkání, což se samozřejmě i potvrdilo. My jsme se v prvním poločase nedokázali prosazovat tak, jak jsme chtěli. Soupeř hrál z bloku, byl velmi nepříjemný, stlačený a my jsme se nedokázali dostat postupnou kombinací do šestnáctky tak, jak jsme očekávali a přitom kazili jednoduché věci. Poté jsme se dostali po vlastním golu do vedení.“ řekl k prvnímu poločasu David Oulehla.

A jak viděl druhé dějství? „V druhém poločase hned v úvodu jsme si dali taktiku dát druhou branku, ale bohužel soupeř po naší chybě z malého vápna vyrovnal. Zbytek utkání už byl spíš o soubojích a nakopávaných balonech, kdy jsme se snažili ještě o nějakou kombinaci, ale nestačilo to k tomu, abychom dotáhli utkání do vítězného konce. Nejvíce nás samozřejmě rozhodilo vyloučení Tonbula a Piška, kde musím ocenit přístup hráčů za skoro až heroický výkon, kdy poslední minuty uhráli na pro nás velmi cenný bod.“ zdůraznil Oulehla a ještě dodal, že k červeným kartám se vyjadřovat nechce.

 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu