13.08.2023, Miroslav Fuks

David Oulehla: Dnes musím pochválit opravdu celý tým

David Oulehla: Dnes musím pochválit opravdu celý týmSkvělý výkon, posun do čela tabulky, hattrick Lukáše Fily či penaltová magie Pavla Soukupa. To se pak ligové utkání hodnotí snadno, o čemž vypovídají slova nejen obou uvedených fotbalistů, ale i mladého beka Dominika Farky a samozřejmě též kouče Davida Oulehly. Jeho komentář vám jako obvykle přinášíme v přepisu z tiskovky.

 

„Nebudu zastírat, že jsme se současným bodovým kontem a pohledem do tabulky hodně spokojení. Za dnešní utkání musím pochválit opravdu celý tým, protože těch vad a chybiček na výkonu dnes najdeme jen málo. Náš výkon byl opravdu kvalitní a kompaktní,“ řekl na úvod tiskovky David Oulehla a ve svém komentáři dále pokračoval: „Úvodních sedm osm minut bylo z naší strany nervózních a soupeře jsme pustili do šance. Naštěstí byl Farka na místě. Kdybychom inkasovali úvodní gól, tak by se utkání mohlo vyvíjet jinak. Postupně jsme se dostávali do herního tempa, které jsme opticky i dle průběžných datových informací zvyšovali. Výkon postupně gradoval a dostali jsme se do vedení 2:0. Navíc druhá půlka začala nejlépe, jak mohla – zvýšením na 3:0. Tím jsme duel prakticky rozhodli a po zbytek času jsme jej měli z velké části pod kontrolou. Je samozřejmě škoda, že jsme některé další nadějné ofenzivní akce nedotáhli do zvýšení skóre. Rozhodně stále máme co zlepšovat a na čem pracovat.“

Registroval jste, že tým po vstřelení třetí branky částečně polevil? „Neřekl bych, že bychom přestali být aktivní. Spíše se v naší hře objevilo několik momentů, kdy jsme některé situace nevyřešili včas, přesně či důsledně. Určitým důsledkem byla penaltová situace, kdy jsme proti útoku soupeře špatně vystoupili a hru otevřeli. Přitom za stavu 3:0 jsme si mohli na celou situaci z defenzívy počkat. Snad to přijde s dalšími zápasy. Penaltu naštěstí skvělým zákrokem lapil Pavel Soukup. Udržená nula je pro tým hodně důležitá, neboť jsme ji dosáhli poprvé v sezóně. V těchto chvílích jsem na tým musel trochu zatlačit a dění na trávníku usměrnit,“ uvedl domácí lodivod.

Kompletní pozápasové ohlasy naleznete na Ježour TV. Nechybí slova Pavla Soukupa, Dominika Farky, Lukáše Fily a samozřejmě též Davida Oulehly.

 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu