19.08.2023, Miroslav Fuks

Oulehla: Scházela nám kvalita v posledních dvaceti metrech

Oulehla: Scházela nám kvalita v posledních dvaceti metrechVysočina v 6. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY poprvé okusila pachuť porážky a propadla se na 3. příčku tabulky. Na Julisce v magnetu 6. kola podlehla favorizované Dukle Praha nejtěsnějším poměrem 1:0. O zhodnocení duelu jsme požádali osobu nejpovolanější – kouče Davida Oulehlu.

 

„Dnes samozřejmě nejsem spokojen jak s výsledkem, tak ani s výkonem. Zejména v první poločase se mi náš výkon nelíbil. Měli jsme ve hře strašně málo sprintových náběhů, náš pohyb nebyl dostatečný, nehráli jsme v takové náročnosti, v jaké jsme zvyklí. Navíc jsme zaostávali v technice, zejména v přesnosti přihrávek a řešení situací. V poločase jsme na nedobrý výkon reagovali, přičemž můžeme říci, že se nám povedl vstup do druhé půle. Měli jsme tam dobrý úsek, kdy jsme Duklu zatlačili. Obecně lze říci, že jsme se po celý druhý poločas snažili o vyrovnání. Dobře jsme kombinovali, byli jsme přesnější, prezentovali jsme se lepším pohybem a dostali jsme více do hry. Ale nutno říci, že domácí nám chodili do nebezpečných rychlých brejků. Co je však hlavní, tak nám scházela kvalita v posledních dvaceti metrech. Nedokázali jsme dát finální přihrávku, nedokázali jsme přejít přes hráče, nedostávali jsme se do gólových příležitostí. Nebyli jsme schopní si pomoci útočnou standardní situací. Bylo to dnes prostě celkově málo,“ řekl David Oulehla ve svém úvodním hodnocení prohraného zápasu.

Nastoupily proti sobě dva dosud nejlépe střílející celky II. ligy, ale zápas nabídl pramálo branek a gólových šancí. Zejména tedy z hlediska FC Vysočina, že? „Ano, dnes kralovaly defenzívy. Ale je třeba říci, že Dukla před naší brankou měla mnohem více nebezpečných situací, než my. Od nás to nebylo to pravé. Nepomohlo nám ani výrazné prostřídání sestavy. Soupeř byl lepší a vyhrál zaslouženě.“

Utrpěli jste první porážku po šesti druholigových kolech. Budete mít o to větší motivaci uspět doma proti Chrudimi? „Rozhodně ano. Sobotní utkání na Dukle si důkladně vyhodnotíme a v klidu hráčům sdělíme naše výhrady. Budeme pracovat dál a uděláme vše pro to, abychom se už v pátek vrátili na vítěznou vlnu. Máme před sebou ještě 24 kol, musíme postupovat po krůžku,“ zdůraznil Oulehla.

 
Související
Aktuálně

Vojtěch Lampíř: Varnsdorfu se musíme vyrovnat v intenzitě hry

Snad s žádným celkem současné FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nemá FC Vysočina tak mizernou bilanci, jako překvapivě s Varnsdorfem. Platí to nejen pro venkovní duely, ale též pro ty domácí. A právě proti tomuto nepopulárnímu soupeři v pátek 3. května od 18:00 hodin Jihlava nastoupí s nutností bodovat naplno. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu