18.05.2007, Miroslav Fuks

Vrzáček: „Nálada je přiměřená sportovní situaci týmu“

Vrzáček: „Nálada je přiměřená sportovní situaci týmu“Hráči a realizační tým FC Vysočina mají za sebou po domácí porážce s Blšany velmi nepříjemný týden. Jejich postupová šance se přesunula do oblasti teorie a navíc jim jejich výsledky vynesly dosud nejvyšší pokutu v historii klubu. Asistenta trenéra Josefa Vrzáčka jsme se zeptali, jaké je nyní v týmu atmosféra?

 
Tento týden byl skutečně zejména po psychické stránce velmi náročný. Nálada v týmu je přiměřená naší aktuální sportovní situaci. Logicky převažuje zklamání. Přesto jsme se dokázali normálně připravit na nadcházející mistrovské utkání a já věřím, že v Čáslavi uspějeme.

Je za současné situace složité mužstvo připravit a motivovat?

Určitě to není jednoduché. Ještě však zbývá odehrát třetinu jarní části a my stále máme teoretickou postupovou naději, o kterou musíme stále bojovat. Navíc hráči v každém zápase hrají o své prémie a samozřejmě i o svoji fotbalovou kariéru.

Máte o Čáslavi dostatek informací?

O soupeři toho víme poměrně hodně. Jak já, tak i trenér Bokša, jsme Zenit několikrát viděli v akci. Jeho hru tedy máme dostatečně zmapovanou.

Jaký je zdravotní stav mužstva?

Všichni hráče včetně Libora Baláže v týdnu naplno trénovali. Svalové zranění však v jeho průběhu potkalo mladého útočníka Rosťu Šamánka.

Plánujete nějaké změny v sestavě?

K určitým změnám ve složení základní sestavy dojde. Nebudou však nijak razantní.

Doplňme, že fotbalisté FC Vysočina v Čáslavi nastoupí v neděli 20. května a výkop duelu je stanoven na 17:00. Ze zápasu bude připraven tradiční on-line přenos.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu