05.11.2023, Miroslav Fuks

David Oulehla: Naši fanoušci byli na Žižkově dvanáctým hráčem

David Oulehla: Naši fanoušci byli na Žižkově dvanáctým hráčemI díky neúnavné podpoře fanoušků, kteří vyrazili v nedělním dopoledni na výjezd na Žižkov, veze Vysočina domů důležité vítězství. Kouči Davidu Oulehlovi, který v nedávné minulosti na Viktorce trénoval, se splnila přání pronesená po výhře nad Prostějovem – udržet čisté konto a vybojovat v posledním venkovním duelu tři body. Jak utkání okomentoval?

 

„Předně bych chtěl poděkovat našim fanouškům, kteří dnes za námi vyrazili v hojném počtu, byli slyšet po celý duel a byli pro nás opravdu 12. hráčem. Velmi si toho vážíme! Jsme samozřejmě moc rádi, že jsme na Žižkově velmi důležitou výhru vybojovali a navíc, že jsme udrželi čisté konto. Už jsme to potřebovali. Na podzim se nám to podařilo teprve podruhé, pro gólmana Ondru Mastného to byla první nula,“ řekl David Oulehla úvodem.

Ve svém dalším komentáři uvedl: „Troufám si říci, že Žižkov měl v poli několik zajímavých akcí, ovšem šancí na vstřelení branky jen minimum. Velmi dobře jsme bránili, naše defenzíva byla sevřená a dopustili jsme vlastně jen několik nepříjemných závarů. Řekl bych, že jak tříbodový zisk, tak i udržená nula jsem z našeho pohledu zasloužené. V první půli jsme byli odměněni vedoucí gólem za aktivitu a několik šancí, co jsme si vypracovali. Dařilo se nám i kombinačně. Ve druhém dějství jsme se v některých momentech zatáhli trošku až moc. Mohli jsme hrát trošku více a aktivněji, což je nejen o našich zkušenostech, ale i o kvalitě soupeře, který je silný na balónu a velmi dobře vybavený technicky ve středu pole. V posledních třech domácích zápasech vstřelil Žižkov 9 branek, minule zde zaslouženě přehrál 4:2 Zbrojovku, takže jsme museli být opravdu na pozoru. O to cennější a důležité tři body jsme tady dnes vybojovali. Na Žižkově se moc nevyhrává. Teď je na nás, abychom vítězné zvládli i domácí podzimní tečku s Líšní,“ zdůraznil Oulehla.

Náš lodivod se musel vypořádat s absencí Fily a Křivánka, kteří pro zranění nedohráli předchozí utkání s Příbramí: „Byla to pro nás určitě komplikace, protože oba jsou kvalitní. Místo nich však velmi dobře naskočili Franěk a Araujo-Wilson, který vstřelil důležitou branku a byl i v dalších nebezpečných akcích. Opět se ukázalo, že disponujeme širokým kádrem. Moc nám pomohli i kluci, kteří naskočili do zápasu – Selnar, Ogiomade, Chytrý, Vítek a Pešek. Všichni tomu přinesli nějakou přidanou hodnotu. Opravdu platí, že jsou pro nás důležití a potřební nejen hráči základní sestavy, ale i Ti, kteří se zrovna do úvodní jedenáctky nedostali.“

 
Související
Aktuálně

U19: Porážka se Slavií

Jihlavští starší dorostenci nezvládli ani druhý po sobě jdoucí zápas s kluby slavných pražských „S“ a prohráli v Xaverově se Slavií Praha 3:1 (0:0). Jediným střelcem Vysočiny byl v 51. minutě z penalty Tadeáš Záruba. Jihlava se tímto výsledkem bohužel propadla na poslední nesestupové 14. místo tabulky nejvyšší dorostenecké ligy. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu