23.05.2007, Miroslav Fuks

Posílený Baník byl nad síly juniorky

Posílený Baník byl nad síly juniorkyV dohrávce 26. kola MSFL nastoupila juniorka FC Vysočina na půdě rezervy Baníku. Důležitý duel dvou celků, které se snaží vyhnout sestupovým starostem nakonec skončil výhrou domácích 2:1 po poločase 1:1. Výrazně posílenou sestavu Baníku dokázal překonat pouze Michal Pacholík střelou z 22 metrů.

 
Ostrava BOstrava B
26.kolo, středa 23.5.2007, 16:30
2:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 22. Böhm, 57. Mičola – 23. Pacholík

Rozhodčí: Zelinka - Marek, Adámková

Ž.K.: Mičola, Husárik


Diváci: 150

Ostrava B: Buček (26. Kosmák) - Hoffmann, Klimpl, Besta, Hančín - Ricka, Husárik (85. Mucha), Mišinský, Ficek (46. Vrťo) - Mičola, Böhm.
FC Vysočina: Macháček - Bartoš, Havránek, Kovařík, Nešpor (71. Naniaš) – Chlup, Wasserbauer, Netrda (71. Peteřík) - Pacholík, Čermák (84. Kříž) - Vácha.
 

Komentář

Trenér Jansa postavil osvědčenou sestavu posledních kol, v níž figurovali i hráči kádru „áčka“ Macháček, Bartoš, Čermák a Pacholík. Oproti tomu domácí nasadili velmi těžký kalibr v podobě sedmi hráčů soupisky prvního mužstva Karla Večeři na čele se slovenským reprezentačním obráncem Klimplem.
Úvodní branku zápasu vstřelil ve 22. minutě po centru Husárika hlavičkou Böhm. Vysočina však dokázala vzápětí kontrovat, když pěknou střelou z 22 metrů vyrovnal Pacholík. Zlomový moment přišel v 56. minutě, kdy si do uličky ideálně naběhl Chlup a najednou postupovali tři hostující hráči na osamoceného gólmana. V tisíciprocentní šanci však Pacholík neuvěřitelně selhal a jeho nedůrazný pokus stihl brankář zachytit ještě na brankové čáře. Nedáš – dostaneš platilo okamžitě. Fatální chybu udělal stoper Kovařík, který nepovedenou hlavičkovou malou domů „uvolnil“ Mičolu, který neměl problém vsítit rozhodující branku.
„Zápas se mi hodnotí strašně těžko. Podali jsme velmi bojovný výkon, zápas jsme zvládli takticky a skutečně jsme se vydali ze všech sil. Bohužel rozhodla horší kvalita v pokutovém území. Porážkou se na nás Baník dotáhl a čtyři kola před koncem se naše situace výrazně zkomplikovala. Vzhledem k tomu, že z MSFL budou sestupovat tři celky, musíme nadcházející domácí duel s Lipovou bezpodmínečně vyhrát. Tým připravit však bude po dnešním smolném zápase nesmírně složité,“ řekl po zápase smutný kouč Tomáš Jansa.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu