20.03.2024, Petr Jindra

Představujeme partnery: Vášeň a oddanost sportu, takový je 4FITNESS.CZ

Představujeme partnery: Vášeň a oddanost sportu, takový je 4FITNESS.CZVýkon bez kompromisů. Tak zní slogan dalšího partnera jihlavského fotbalu. Společnost 4Fitness se zaměřuje na sportovní výživu pro všechny sportovce. Přestože se nejedná o jihlavskou firmu, je dalším z řady hrdých partnerů, kteří vidí ve fotbale na Vysočině potenciál. A jak šéf společnosti Filip Degl dodává, každý má potenciál stát se hrdinou.

 

Pane Degle, na úvod rozhovoru prosíme zástupce firmy o představení. Můžete popsat, čím přesně se 4FITNESS zabývá?

Naše společnost vyrábí výživu pro sportovce bez přidaných látek, tedy v čisté podobě. Jedná se o sportovní výživu jak pro vrcholové sportovce, tak pro všechny aktivní nadšence, kteří se věnují sportu. Jako jedni z mála vyrábíme kromě produktů na 4fitness.cz také výživu dle přání jednotlivců. Výhodou našich produktů je jasný a prokazatelný původ použitých surovin. Výroba probíhá v Brně. Naším hlavním mottem je „výkon bez kompromisů“.

Říkal jste, že vaše firma pochází z Brna. Jak jste se dostal ke spojení s FC Vysočina?

Díky našemu zaměření se neustále pohybujeme v prostředí nejen individuálních sportovců, ale také celých týmů. Tak nějak přirozenou cestou se naše cesty protnuly i s FC Vysočina. Zásluhu na tom má pochopitelně i obchodní zástupce Robin Vohlídal.

Jak to máte vy osobně, případně lidé z vaší společnosti s fotbalem či sportem obecně?

Spousta našich zaměstnanců se věnuje různým sportům. Někdo rád plave, hraje tenis, jiní zase hrají kolektivní sporty jako fotbal, hokej či házenou. Já osobně se sportu věnuji od dětství, je to moje velká láska. Největší vášní je pro mě v současné době jízda na kole.

Už jste navštívili zápasy Vysočiny, kterou partnersky podporujete?

Zatím jsme neměli tu čest. Ale věříme, že se to v dohledné době změní.

Na závěr vždy dáváme prostor ke zdravici směrem k fanouškům. Co byste Jihlavákům vzkázal?

Fotbal je nejen o výsledku na hřišti, ale také o vášni a oddanosti. Každý hráč má potenciál stát se hrdinou, každý zápas je novou šancí na vítězství. Bez ohledu na výsledek zápasu zůstávají skuteční fanoušci věrní svému týmu a podporují ho v dobrých i špatných časech. Ve vítězství ale i porážce se ukrývá nová zkušenost a příležitost k růstu. My ve 4FITNESS věříme, že FC Vysočina má dostatečné kvality na to posouvat se dál. Proto jsme se rozhodli jejich úsilí podpořit.

 
Aktuálně

V důležitém záchranářském duelu se radoval Prostějov

Jarní mizérie FC Vysočina na stadiónech soupeřů nemá konce. Jihlava v důležitém záchranářském duelu na půdě Prostějova dobře začala, ovšem nakonec díky brankám ze standardek padla 3:0 (2:0). Její série bez venkovního bodového zisku se protáhla na pět utkání a patnáctí Hanáci se tak FCV v tabulce přiblížili na 3 body. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu