08.06.2024, Matyáš Fuks

U19: Prohra v posledním kole sezóny

U19: Prohra v posledním kole sezónyJihlavský starší dorost nevyzrál v omlazené sestavě na velmi silnou Sigmu Olomouc a prohrál 4:1 (1:1). Při jistotě záchrany za Vysočinu nestoupilo mnoho hráčů spadajících do nižších kategorií. Za zmínku rozhodně stojí první start teprve šestnáctiletého Tobiáše Rittera. Jediným střelcem Vysočiny byl ve 45. minutě Kryštof Hudák.

 
OlomoucOlomouc
30.kolo, sobota 8.6.2024, 11:00
4:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 25. Nguyen, 60. Proniuk, 87. Vodička (VL), 90+1. Uriča - 45. Hudák
Diváci: 80
FC Vysočina: Nevěčný - Puzrla, Dolejší, Vodička, Udržal - Kotoun (70. Ritter), Pivnička - Kryštof (80. Jančok), Palán (55. Záruba), Hudák (70. Exner) - Zimmermann (80. Vopršál)
 

Komentář

"K poslednímu utkání do Olomouce jsme odcestovali bez některých opor základní sestavy, naopak jsme dali šanci hráčům méně vytiženým a   hráčům kategorie U17. Palán a Vodička nastoupili v základní sestavě, Jančok, Vopršál a Exner získali první zkušenosti v průběhu utkání a dvacet minut odehrál i teprve šestnáctiletý Ritter. Zkušenější domácí tým rozhodl samotný zápas až v poslední pětiminutovce. Jsem rád, že jsme utkání v této smíšené sestavě zvládli velmi slušně." řekl k utkání hlavní trenér Josef Vrzáček
 
Související
Aktuálně

Hodnocení sezóny: U14 - Jakub Pavlas

Výbornou sezónu má za sebou náš výběr starších žáků v kategorii U14. Talentovaní mladíci z Vysočiny zdatně konkurovali moravskoslezské špičce a v konečné tabulce MSŽL obsadili 3. příčku za Baníkem a Zbrojovkou. Hodnotící komentář trenéra Jakuba Pavlase může rozhodně být pozitivní. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu