02.06.2007, Miroslav Fuks

Dorost v Hradci doplatil na chyby gólmana a špatnou koncovku

Dorost v Hradci doplatil na chyby gólmana a špatnou koncovkuStarší dorostenci nenavázali na střelecky a výsledkově povedené dva poslední zápasy a prohráli v Hradci Králové 3:1 po poločase 1:1. Jak výsledek napovídá, na poslední duely navázaly pouze větším počtem obdržených branek, koncovka je tentokráte zklamala. Pod rozhodující branky ve druhé části se bohužel svými chybami výrazně podepsal gólman Hlavoněk, který se navíc v závěru zápasu zranil.

 
Hradec KrálovéHradec Králové
28.kolo, sobota 2.6.2007, 11:00
3:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól Vysočiny: 27. Chmelík
Diváci: 0
FC Vysočina: Hlavoněk - Hříbek, Raška (46. Horák), Filip, Černý - Benda, Bureš, Chmelík, Niederle– L.Procházka (63. Stoszek), Kratochvíl (46. Pikl).
 

Komentář

Jihlavští do zápasu vstoupili velice aktivně, hru měli pod kontrolou a domácí výběr dostali pod tlak. Z něj dokázali vytěžit vedoucí branku, kterou ve 27. minutě vstřelil přesnou ranou k tyči Chmelík po kombinaci středem hřiště s Procházkou. Přetrvávající převaha Vysočiny však poté nepřinesla klíčový gól na 0:2 ani po šancích Kratochvíla či Procházky a tak se „votroci“ dostali těsně před přestávkou ve 43. minutě zpět do zápasu, když srovnali na 1:1.
„I do druhé části jsme vstoupili aktivně a byli jsme lepším celkem. Góly však stříleli domácí, kteří zužitkovali dvě hrubé chyby gólmana Hlavoňka, které ve vápně propadli dva nákopy a bylo to 3:1. Jak už to ve fotbale občas bývá, výsledek je pro nás tentokráte krutý a neodpovídá dění na hřišti,“ řekl k zápasu trenér Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu