02.06.2007, Miroslav Fuks

Dvě Wasserbauerovi penalty za tři body!

Dvě Wasserbauerovi penalty za tři body!Juniorka veze z Karviné velice cenné a důležité tři body, které naše "béčko" velmi přiblížily záchraně MSFL! Náš tým na severu Moravy od 69. minuty prohrával 1:0, ovšem zabojoval a v posledních dvanácti minutách si vynutil dvě penalty, které bezpečně proměnil Štěpán Wasserbauer!

 
KarvináKarviná
28.kolo, sobota 2.6.2007, 16:30
1:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 69. Lukan - 81. a 93. Wasserbauer obě z pen.

Rozhodčí: Picmaus - Pustějovský, Dudek

Ž.K.: Mašlej - Naniaš


Diváci: 50

Karviná: Pacanovský - Reichl, Gill, Mašlej, Bystroň - Lukan, Jursa (66. Giňa), Knötig, Holý - Urban (61. Opic), Juroszek.
FC Vysočina: Macháček - Kříž, Šourek, Havránek, Naniaš - Peteřík, Chlup, Wasserbauer, Gorol (90. Netrda), Pacholík - Vácha.
 

Komentář

V první půli byla k vidění celkem opatrná hra. Karviná držela častěji míč, hosté spoléhali na rychlé brejky. Obě strany měly po jedné velké šanci, ale gólmani byli na místě. Zejména Macháček své spoluhráče velmi podržel.
Ve druhé půli si domácí zejména po příchodu nejlepšího kanonýra soutěže Opice vytvořili převahu, ze které po Opicově centru hlavičkoval přesně k tyči Lukan. „V tuto chvíli se však prokázala velká bojovnost tohoto týmu, který se rval až do konce a šel úspěchu naproti. Výsledkem byly dvě zcela jasné penaltové situace, které skóre utkání otočily v náš prospěch. U obou byly průniky a šance útočníka Vladimíra Váchy a chladnokrevné proměnění pokutových kopů ze strany kapitána Štěpána Wasserbauera. Hráče samozřejmě musím velmi pochválit. Tyto tři body jsou jednoznačně v našich záchranářských počtech velmi důležité. Ze záchrany se však můžeme radovat, až při 100% jistotě,“ řekl po utkání spokojený kouč Tomáš Jansa.

 
Související
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu