06.07.2024, Matyáš Fuks

Porážka po dobrém výkonu s Mladou Boleslaví

Porážka po dobrém výkonu s Mladou BoleslavíPo velmi dobrém výkonu Vysočina nestačila na prvoligovou Boleslav a ve 4. přípravném zápase tak utrpěla druhou porážku. Střelecký účet zápasu otevřel v 17. minutě krásnou střelou za vápnem o břevno Jan Chytrý. Na tuto střelu dokázala ještě Boleslav zareagovat v prvním poločase a v druhém dějství otočila na konečných 2:1 (1:1).

 
Ml. BoleslavMl. Boleslav
přát., sobota 6.7.2024, 11:00
2:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 34. Ladra, 74. Kušej – 17. Chytrý
ŽK: 53. Wilson (JIH)
Rozhodčí: Adámková – Průša, Pytloun
Diváci: 0
Ml. Boleslav: Trmal (46. Lichtenberg) – Kostka, Suchý (62. Donát), Králik (62. Poulolo), Fulnek (46. Kadlec) – Mareček (62. Sakala), Matějovský (62. Fila) – Langhamer (79. Mašek), Ladra (62. Kušej), Mašek (62. Stránský) – Vojta (46. Jawo, 52. Buryán)
FC Vysočina: Jágrik (46. Soukup) – Hošek (46. Haala), Štětka (46. Sládek), Fobassam, Chytrý (46. Labaran) – Pešek (46. Vítek), Lacko (46. Sadiq) – Franěk (46. Křivánek), Šancl (46. Miška), Selnar (46. Křehlík) – Zahradník (60. Araujo-Wilson).
Stanice TV prenosu: záznam
 

Komentář

Kapitánskou pásku v tomto zápase navlékl testovaný obránce Oliver Fobassam, který dříve působil v mládeži Wolfsburgu a naposledy působil v 2. Bundeslize ve Fürthu.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Defenzívu FC Vysočina vyztuží Vít Beneš!

FC Vysočina z Olomouce přivádí velmi zkušenou posilu defenzívy! Dvouletý kontrakt v Jihlavě podepsal člen Klubu legend Chance Ligy - čerstvě šestatřicetiletý stoper Vít Beneš! Již v pondělí se bude hlásit na prvním tréninku pod vedením Marka Jarolíma a bude připraven i do pátečního duelu ve Zlíně. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu