10.07.2024, Petr Jindra

Startuje prodej permanentek! Novinkou bude mobilní aplikace

Startuje prodej permanentek! Novinkou bude mobilní aplikaceS novým partnerem na ticketing vstupuje FC Vysočina do své již osmnácté druholigové sezony, která ponese název Chance Národní Liga. Fanouškům přinese partnerství se společností Upfan větší uživatelský komfort. Vše již vyřídí elektronicky, pokladny na stadionu tak de facto nebudou potřebovat. Prodej začne v sobotu 13. července. První domácí duel hrají jihlavští fotbalisté v pondělí 22. července od 17:30 hodin, kdy hostí Zbrojovku Brno.

 

Několik novinek si pro nadcházející druholigový ročník připravila pro své příznivce jihlavská fotbalová Vysočina. Karty budeme odkrývat postupně. Tou první, kterou zveřejníme, je nové partnerství na ticketing. V letošním ročníku budeme spolupracovat se společností Upfan. Právě u ní se tak budou kupovat i permanentní vstupenky pro sezonu 2024/2025.

„Omlouváme se za pozdější start prodeje permanentních vstupenek. Způsoben byl podpisem smlouvy a též čekáním na zveřejnění nové druholigové identity. Nyní už je vše připraveno. A tak můžeme směle odstartovat prodej „permic“ na další sezonu. Zdržíme se ještě o dva dny oproti původně avizovanému datu. A to kvůli snaze o dokonalé odladění systému,“ komentoval marketingový manažer FC Vysočina Petr Jindra.

Celý systém bude fungovat přes mobilní aplikaci společnosti Upfan. Ta je ve finální fázi vývoje. Před jejím spuštěním, které je plánováno na září, budou fanoušci využívat účet, na nějž se přihlásí z prohlížeče svého chytrého telefonu. „Krom nesporné výhody našeho systému, kdy mají lidé vstupenku stále po ruce ve svém mobilu, chceme zmínit i fakt, že garantujeme maximální bezpečí. Jak? Každý zakoupený lístek totiž obsahuje QR kód. Ten se ale průběžně mění, což zamezuje možnosti padělání vstupenek. Pokud však fanoušci budou chtít lístek dál prodat, aplikace jim to umožní. V jaké maximální výši to bude možné, to si určí klub sám. A tak i zamezí možným podvodům,“ vysvětloval některé z benefitů systému šéf společnosti Upfan Andrej Nagy.

Výše zmíněné výhody jsou sice prozatím spíše hudbou budoucnosti, s ohledem na ligové ambice klubu je ale třeba myslet dopředu. Nyní fanoušci ocení hlavně fakt, že už nebudou muset nikde stahovat dokumenty či nosit papírové lístky. Vše bude v aplikaci pod jejich účtem. A lístek si mohou koupit absolutně kdekoli. Třeba cestou na zápas v autobusu či vlaku.

FAQ

Jsem stávající permanentkář. Budu mít nárok na slevu? A jak si budu moct koupit permanentní vstupenku na novou sezonu?

Stávající permanentkáři budou mít nárok na slevu ve výši 200 korun. Svou stávající kartičku přinesou do kavárny FBI na stadionu. Následně jim bude vygenerován slevový kód, který zadají do aplikace. Pak si koupí permanentku za zvýhodněnou cenu 1 000 korun.

Permanentku dosud nevlastním. Nyní ji chci. Jak mám postupovat?

Na webové stránce http://www.upfan.io/ si vytvoříte účet. Následně si vyberete jako klub FC Vysočina Jihlava a zadáte nákup permanentní vstupenky. Přes platební bránu se bezpečně dostanete až ke své „permici“.

Permanentku nechci, mám zájem jen o obyčejné vstupenky. Lze je rovněž koupit takto elektronicky?

Ano, fungovat to bude stejným způsobem. Doporučujeme si pro tyto účely stáhnout aplikaci Upfan. Vše lze ale vyřešit rovněž v prohlížeči.

Nevlastním chytrý telefon. Jak se dostanu na stadion?

Těmto fanouškům nabízíme standardní řešení v podobě možného nákupu vstupenek na pokladně. Krom toho, že možná budete muset čekat frontu, se navíc připravíte o plánované akce, které v aplikaci budeme připravovat. A tak vás možná minou naše slevové kupony do fanshopu či na občerstvení. Případně jiné akce, které lze provádět jen v aplikaci.

Trvám na tom, že chci svou fyzickou permanentku.

I pro vás budeme mít řešení. K vyzvednutí bude v kavárně FBI. Vzhledem k omezenosti této technologie však platí totéž jako u vstupenek, viz výše. A navíc nebudete mít jistotu, že v případě ztráty nedojde k jejímu zneužití.

Jak to bude s výší vstupného?

Permanentky pro nově kupující budou stát 1 200 korun, pro stávající permanentkáře 1 000 korun. Rodiče FKM budou mít zvýhodněnou cenu 500 korun. Jednotlivé vstupné se pak nemění, jeho výše je 100 korun, stejně jako tomu bylo loni.

Na koho se mám obrátit v případě technických problémů s aplikací?

Kontaktní osobou bude pan Andrej Nagy ze společnosti Upfan. Kontaktovat ho můžete na e-mailu andrej.nagy@upfan.io. Ten řeší otázky technologické. Vše spojené s klubem (sedadlo, výše vstupného apod.) pak řeší Petr Jindra. Tomu se můžete ozvat na adrese petr.jindra@fcvysocina.cz.

 
Aktuálně

Defenzívu FC Vysočina vyztuží Vít Beneš!

FC Vysočina z Olomouce přivádí velmi zkušenou posilu defenzívy! Dvouletý kontrakt v Jihlavě podepsal člen Klubu legend Chance Ligy - čerstvě šestatřicetiletý stoper Vít Beneš! Již v pondělí se bude hlásit na prvním tréninku pod vedením Marka Jarolíma a bude připraven i do pátečního duelu ve Zlíně. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu