11.07.2024, Matyáš Fuks

Hodnocení sezóny žákyň - Michaela Ryšavá

Hodnocení sezóny žákyň - Michaela RyšaváJihlavské žákyně nastupují v 2. nejvyšší žákovské lize a skončily na 3. místě v nadstavbové části s 32 body. Zeptali jsme se proto jejich hlavní trenérky Michaely Ryšavé, aby zhodnotila celý uplynulý ročník.

 

Hodnocení jara hlavní trenérkou
Jarní část sezóny byla pro nás velkým úspěchem. Holky předvedly skvělé týmové výkony obrovskou bojovnost v každém zápase. Bohužel díky tomu, že se do nadstavby ligy počítaly body z celé soutěže, zůstáváme na třetí příčce. I tak je to pro nás úspěch.

Hodnocení celé sezóny
Do každé sezóny vstupujeme s pokorou. Naším největším cílem je vychovat dobré fotbalistky, které budou připravené do dalších ročníků a myslím, že toto se nám daří. I proto byla pro mě tato sezóna úspěšná.

Nejlepší zápas žákyň
Nejlepší zápas byl pro nás určitě ve třináctém kole, kdy holky vyhrály proti Roudnici nad Labem. Předvedly neskutečnou bojovnost a perfektní hru.

Nejhorší zápas žákyň
Nejhorší pro nás byl poslední zápas v hlavní části sezóny, kdy jsme hráli s Bohemians Praha. Zápas se odehrával převážně na polovině soupeře. Bohužel jsme v základní části nedokázaly udržet náskok a zápas skončil remízou. Z penaltového rozstřelu jsme odešly jako poražení a pro holky to bylo obrovské zklamání.

Nejlepší hráčky starších žákyň
Tuto sezónu musím vyzdvihnout hlavně ročník 2009. Kláru Bruknerovou, která dávala krásné branky ze standardních situací a zároveň byla velkou oporou obranné řady. Aničku Palečkovou, která předvedla neskutečnou bojovnost i přes zranění. Gabču Zadinovou, která dokázala hrát kvalitně na různých postech a předvedla neskutečné zlepšení. Týnu Kulbablovou, která taktéž předvedla obrovské zlepšení a obrovskou bojovnost. Nakonec bych chtěla ještě vyzdvihnout naši kapitánku Amálku Zvolánkovou, která i přes to, že je ročník 2010, dokázala vždy sjednotit tým a bojovat za něj. Svými výkony si zasloužila nastoupit i v zápasech za naše dorostenky.

Kdy se žákyně sejdou na startu nové sezóny?
Začátek sezóny nám začíná 5.8. soustředěním v Hamrech nad Sázavou, kde holky čeká týden plný dřiny, ale věřím, že jako pokaždé do toho holky dají vše a další sezóna bude opět úspěšná

 
Aktuálně

Defenzívu FC Vysočina vyztuží Vít Beneš!

FC Vysočina z Olomouce přivádí velmi zkušenou posilu defenzívy! Dvouletý kontrakt v Jihlavě podepsal člen Klubu legend Chance Ligy - čerstvě šestatřicetiletý stoper Vít Beneš! Již v pondělí se bude hlásit na prvním tréninku pod vedením Marka Jarolíma a bude připraven i do pátečního duelu ve Zlíně. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu