22.07.2024, Petr Jindra

Organizační informace k utkání se Zbrojovkou

Organizační informace k utkání se ZbrojovkouZměna ticketingové společnosti přináší i první ostrý test pro náš klub a našeho dodavatele. Vzhledem k tomu, že mohou nastat drobné komplikace, přinášíme souhrnný článek, v němž se dozvíte, jak postupovat, abyste se dostali na stadion. Informace zde se týkají jak běžných fanoušků, tak novinářů.

 

Kdy bude otevřen stadion?

Standardně hodinu před utkáním, tedy v 16.30. Otevírají se tradičně vchody od školy Rošického, z Jiráskovy ulice a vchod pro fanoušky hostí.

Chci se na stadion dostat v rámci akce Decathlon Ball Match zdarma.

Pak je to jednoduché. Na pokladně odevzdáte vámi přinesený kopačák. Za něj vám paní u vstupu věnuje vstupenku v hodnotě 0 korun. Pokud chcete pouze zdarma na stadion, není třeba podnikat další kroky. Pokud chcete být zapojeni do soutěže o hodnotné ceny z Decathlonu, je třeba ještě vyplnit krátký formulář, který dostanete na pokladně.

Zaplatil jsem si fyzickou permanentku v kavárně, mám v ruce poukaz.

Přijdete s ním na pokladnu z Jiráskovy ulice. Zde na vás bude čekat fyzická permanentka. Vzhledem k velkému množství „permic“ a časovému tlaku nám však dodavatel nestihl vytisknout všechny. Pokud tedy zrovna ta vaše nebude na pokladně, necháte paní na pokladně vyfotit váš poukaz. A ten vám následně poslouží jako vstupenka na utkání.

Mám „permici“/vstupenku koupenou online.

Tito fanoušci by se měli na utkání dostat bez problémů všichni. Přihlásíte se do svého účtu, ukážete měnící se QR kód. Ochranka u vstupu ho načte. A vzhůru na Vysočinu!

Jsem novinář. Jak mám postupovat?

Dnes se dostanete na utkání při nahlášení jméno a redakce u vstupu. Nemusíte se ničím prokazovat. Do dalších duelů pak zprovozníme platformu Upfan i pro vás. Aktuálně není dostupná tribuna VIP.

Mám jakýkoli jiný problém, který se mi u vstupu nedaří vyřešit. A nechtějí mě pustit dovnitř.

Kontaktní osobou pro tyto případy bude marketingový manažer klubu Petr Jindra. Kontaktovat ho můžete na telefonu 722 075 388. Případně po utkání na e-mailu petr.jindra@fcvysocina.cz.

 
Související
Aktuálně

Defenzívu FC Vysočina vyztuží Vít Beneš!

FC Vysočina z Olomouce přivádí velmi zkušenou posilu defenzívy! Dvouletý kontrakt v Jihlavě podepsal člen Klubu legend Chance Ligy - čerstvě šestatřicetiletý stoper Vít Beneš! Již v pondělí se bude hlásit na prvním tréninku pod vedením Marka Jarolíma a bude připraven i do pátečního duelu ve Zlíně. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu