23.07.2024, Josef Vrzáček

U19: Výhra nad A-týmem Havlíčkova Brodu

U19: Výhra nad A-týmem Havlíčkova BroduJihlavský starší dorost dokázal porazit divizní A-tým Havlíčkova Brodu 2:1 (2:1) a připisuje si tak první vítězství v přípravě. Za domácí skóroval dvakrát David Matoušek.

 
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
přát., sobota 20.7.2024, 10:00
2:1
(2:1)
Havlíčkův BrodHavlíčkův Brod
 
Branky: 20. a 35. Matoušek
Diváci: 50
FC Vysočina dorost: Trešl - Puzrla (46. Vodička), Dolejší, Novák (46. Maňásek) - Půža (70. Seknička), Pivnička (60. Ficek), Veselý, Matoušek (70. Šlechta) - Stoček (60. Palán), Bouchner, Rais (46. Šubert)
 

Komentář

"Další přípravné utkání jsme sehráli s divizními muži Havlíčkova Brodu, jsem rád za každou konfrontaci s dospělým fotbalem. Postupně jsme dali šanci celému kádru. Tak velké střídání sníží úroveň utkání, ale je potřeba, aby všichni hráči měli zápasovou zátěž," řekl k utkání trenér dorostu Josef Vrzáček.
 
Související
Aktuálně

Defenzívu FC Vysočina vyztuží Vít Beneš!

FC Vysočina z Olomouce přivádí velmi zkušenou posilu defenzívy! Dvouletý kontrakt v Jihlavě podepsal člen Klubu legend Chance Ligy - čerstvě šestatřicetiletý stoper Vít Beneš! Již v pondělí se bude hlásit na prvním tréninku pod vedením Marka Jarolíma a bude připraven i do pátečního duelu ve Zlíně. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu