13.10.2024, Josef Vrzáček

U19: Smolná porážka v Pardubicích

U19: Smolná porážka v PardubicíchJihlavský starší dorost nevyzrál na svého konkurenta v tabulce a odnáší si tak z Pardubic vysokou porážku 5:1 (2:1). V úvodu utkání si Vysočina vstřelila smolný vlastní gól, na což ale ihned dokázala v 16. minutě zareagovat proměněnou penaltou Daniela Bouchnera. Pardubice sice dokázali ještě do prvního poločasu znovu převrátit výsledek na svou stranu, ale úvod druhého poločasu nenasvědčoval tomu, že je utkání definivtně rozhodnuto. Po řadě neproměněných šancí ze strany hostů se ozvalo domácí mužstvo, kdy v rozmezí 66. - 84. minuty přidalo 3 branky a rozhodlo tím utkání na konečných 5:1 (2:1). Dorostenci se tak momentálně nachází na 14. příčce tabulky a v příštím kole je čeká pražská Slavie.

 
PardubicePardubice
10.kolo, sobota 12.10.2024, 11:00
5:1
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
9. Dolejší (vlastní), 23. Firbacher, 66. Reil, 82. Pěnkava, 84. Bašík - 16. Bouchner (PK)
Diváci: 100
FC Vysočina: Nevěčný - Veselý (46. Ostrovka), Vodička, Dolejší (70. Novák), Matoušek - Pospíchal, Puzrla - Šubert (70. Ikechukwu), Stoček (80. Palán), Bouchner -Rais (46. Uchechi)
 

Komentář

"Dnešní utkání se mi hodnotí velmi těžce, sehráli jsme jedno z nejkvalitnějších utkání celého podzimu, bohužel nás dostaly do kolen individuální chyby jednotlivců. Do samotného zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, hrálo se převážně na polovině domácího týmu. První návštěva  u našeho pokutového území skončila nepřesnou střelou mimo tyče a my si z ní dokázali vstřelit vlastní branku. Následně jsme si vytvořili tlak, přibývalo st.situací, faul na Stočka a proměněná penalta Bouchnerem. V polovině poločasu domácí druhou střelou šli do vedení, přesto jsme stále diktovali tempo hry. Vše rozhodující z našeho pohledu se událo mez 50.a 65 minutou, kdy nejprve šel sám na brankáře Uchechi (břevno), Šubert (těsně vedle), Stoček (nad branku) a střelu Puzrly vypíchl z branky domácí hráč. Tím jsme si, jak se říká podepsali výsledkový ortel". V 66. minutě po dlouhém míči domácí zvýšili na 3:1 a v posledních minutách utkání jsme udělali opět dvě individuální chyby a tím pro nás skončila naděje být v Pardubicích bodově úspěšní .Bohužel i toto přináší fotbal, nezbývá, než se poučit. V sobotu nás čeká Slavia." dodal k utkání zklamaný Josef Vrzáček
 
Související
Aktuálně

Po vedoucím Zlínu prověříme druhý celek tabulky - Chrudim

Povzbuzeni cennou úterní remízou na zlínské Letné vyrazí fotbalisté FC Vysočina k další náročné prověrce na stadiónu dosavadních lídrů Chance Národní Ligy. Po prvním Zlínu nastoupí v sobotu 26. října od 10:15 hodin proti druhému celku tabulky – MFK Chrudim. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:15
MFK Chrudim
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu