15.06.2007, DENÍK - Vít Brabec

Jihlava sahala před Rosickým po medailích

Jihlava sahala před Rosickým po medailíchPRAHA - Medailový atak žákům 4. a 5. tříd jihlavské ZŠ E. Rošického na finálovém turnaji McDonald´s Cupu nevyšel. Svěřenci trenéra Pavla Tvarůžka skončili před zraky Tomáše Rosického čtvrtí.

 
Finálové klání ve sparťanské Toyota Aréně mohli mladí fotbalisté ZŠ E. Rošického ošperkovat medailemi, ale na stupně vítězů je nepustila penaltová loterie. V boji o bronz prohráli s Uherským Hradištěm až v deváté sérii pokutových kopů.

„Je to škoda, protože jsme herně na medaile měli. Ale kluky musím za výkon a to, jak se v Praze prezentovali, pochválit,“ konstatoval kouč Tvarůžek. Pro všechny hráče byl turnaj velkým zážitkem.

„Kluci si zahráli na skvělém hřišti, ale hlavně dostali možnost setkat se s patronem celé akce Tomášem Rosickým. Ten jim předával i ceny a byl pro ně velkou odměnou,“ doplnil trenér jihlavských nadějí.

VÝSLEDKY

Základní skupina:
ZŠ E. Rošického Jihlava – ZŠ Plzeň 0:0, - ZŠ České Budějovice 4:0 (Rychetník 2, Čáp, Kliment), - ZŠ Dolní Boskovice 4:0 (Rychetník, Zábrodský, Duba, Gregor).

Čtvrtfinále: Jihlava – ZŠ Uničov 3:2 (Kliment, Rychetník, Duba).

Semifinále: Jihlava – ZŠ Hradec Králové 1:4 (Zíma).

O 3. místo: Jihlava – ZŠ Uh. Hradiště 0:0, 8:9 na penalty.

ZŠ E. Rošického: Jícha – Bednařík, Čáp, Duba, Haala, Jindra, Kliment, Kočvara, Maruš, Rychetník, Severa, Zábrodský, Zíma, Gregor.

 
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu