29.06.2007, Miroslav Fuks

FC Vysočina zahájí letní přípravu ve středu 4. července

Jihlavští fotbalisté se pod vedením nového kouče Luboše Zákostelského poprvé po dovolené sejdou ve středu 4. července a hned na úvod je budou čekat dvoudenní funkční testy. Poté se představí na tradiční letním turnaji o Perleťový pohár v Žirovnici.

 
Zde nejdříve změří síly s nováčkem II. ligy Duklou Praha a poté ve finále či v utkání o 3. místo narazí na jednoho z dvojice Zenit Čáslav – Marila Příbram. Další herní prověrkou bude 14. července turnaj v Tisu, kde se krom třetiligových Vlašimi a Mutěnic představí druholigový nováček Bohemians Praha. Mezi tím plánuje FC Vysočina sehrát přípravný duel 11. července, ale protivník ještě není znám.

Od pondělí 16.7. do soboty 21.7. bude kompletní kádr pobývat na soustředění v rakouském Hornu, kde proběhnou dva přípravné duely. Soupeři FC Vysočina budou potvrzeni v nejbližších dnech. Jedním z nich by měl být domácí celek.

Poslední letní přípravný duel naši hráči sehrají ve středu 25. července. Původně plánovaný zápas proti Hradci Králové však byl vzhledem k losu II. ligy zrušen. Soupeř pro tento termín bude upřesněn.

Tradiční generálkou na start II. ligy bude v neděli 29. července I. kolo Poháru ČMFS na půdě HFK Třebíč.

 
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu