18.07.2007, Miroslav Fuks

Vysočina zdolala Austrii, ale trápí ji zranění

Vysočina zdolala Austrii, ale trápí ji zraněníZe zajímavé konfrontace české a rakouské II. ligy vzešli úspěšněji fotbalisté FC Vysočina Jihlava, kteří porazili amatéry Austrie Vídeň (v loňské sezóně 8. místo ve II. lize) 2:0 po poločase 1:0, když branky vstřelili z přímého kopu Ivan Čermák a hlavičkou Stanislav Zedníček.

 
Austria VídeňAustria Vídeň
přát., středa 18.7.2007, 18:30
0:2
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: Čermák, Zedníček
Diváci: 0
FC Vysočina: Tulis – Bartoš, Wasserbauer, Gebreselassie, Vepřek (Drga) – Veselý (Pacholík), Lovětínský, Večeřa (Marcelo), Čermák – Rabušic (Vácha), Zedníček. Hráči se ve II. půli střídali hokejovým způsobem.
 

Komentář

Do zápasu pro zranění či nemoc nezasáhli Faldyna, Kadlec a Alemio, navíc na velký důraz a agresivitu talentů Austrie doplatili zraněním Rabušic, Zedníček a Vepřek. Zejména nová olomoucká posila Vepřek možná bude kvůli těžkému výronu v kotníku dva týdny mimo hru.
„S výkonem a přístupem hráčů můžeme být spokojeni. Kluci se museli vyrovnat s velkou bojovností Rakušanů, z nichž se jistě mnozí brzy prosadí v I. lize. Naše vítězství bylo zasloužené, na šance jsme vyhráli 6:3. Věřme, že se naši marodi brzy uzdraví,“ informoval nás přímo z Rakouska ředitel klubu Ing. Zdeněk Tulis, který nyní dolaďuje soupeře FC Vysočina pro závěr soustředění.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu