31.07.2007, Miroslav Fuks

Kádr prošel v letní přestávce poměrně velkou obměnou

Kádr prošel v letní přestávce poměrně velkou obměnouFC Vysočina po neúspěšném ataku Gambrinus ligy v létě vyměnila trenéra a provedla poměrně velké změny v hráčském kádru. Trenérovi Milanovi Bokšovi nebyla prodloužena trenérská smlouva a na jeho místo nastoupil mladý ambiciózní kouč Luboš Zákostelský. Kádr opustili hostující hráči Libor Baláž, Radim Ditrich, Radek Gorol a Jiří Vít. Dále se z rodinných důvodů s jihlavským dresem musel rozloučit útočník Ivo Svoboda a na hostování do Bystrce zamířil jako kompenzace za útočníka Zedníčka Michal Pacholík.

 
Klub zároveň opustily dvě dlouholeté opory. Stopera Ondřeje Šourka si vyhlédla pro boje o Ligu mistrů Slavia Praha a podepsala s ním profesionální smlouvu s platností od 1.1.2008. Za této situace spolu kluby jednalo o letním přestupu, který FC Vysočina přinesl určité odstupné. Další odcházející stálicí je Petr Vladyka, který se rozhodl věnovat své futsalové kariéře.

Poté, co ztroskotala jednání s 1.FC Brno o přestupu mladého útočníka Rabušice, se vedení FC Vysočina zaměřilo na hostování s opcí na přestup u brněnských ofenzivních hráčů Pavla Mezlíka a exjihlavského Pavla Simra. Jejich jihlavské působení by mělo být dotaženo do pátečního duelu proti HFK Olomouc. Soupisku dále doplnili ofenzivní záložník Tomáš Večeřa (hostování z Uničova je však ještě v jednání), rychlostní typ útočníka Stanislav Zedníček (hostování z Bystrce), a z „B“ mužstva obránce Štěpán Wasserbauer a útočník Vladimír Vácha. Na hostování ze Sigmy Olomouc přišli krajní obránce Michal Vepřek, který by měl zvýšit konkurenci na levé straně sestavy, a slovenský stoper Jiří Šedivý. Investicí do budoucna a zároveň zpestřením pro fanoušky by se mělo stát perspektivní duo brazilských hráčů Alemio (stoper) a Marcelo (záložník), které v Jihlavě bude půl roku hostovat s přestupovou opcí. Navíc je jistě potěšitelné, že se vedení klubu podařilo udržet opory Branislava Rzeszota a Petra Faldynu.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu