FC VysočinaFC Vysočina
28.kolo, sobota 3.6.2006,  
4:0
(2:0)
SlováckoSlovácko
 
Góly: 52. a 81. Kříž, 28. Rabušic, 41. Cihlář.
Diváci: 0
FC Vysočina: Štěpanovský - Tlačbaba, Kovařík, Kříž, Nešpor - Vystrčil (50. Benda), Chmelík (79. Černý), Niederle, Cihlář - Rabušic, Netrda (85. Smejkal).
 

Komentář

Starší dorost na stadiónu v Jiráskově ulici v nesmírně důležitém utkání smetl 4:0 Slovácko a dvě kola před koncem nejvyšší soutěže je se ziskem 33 bodů blizoučko k záchraně.
Klíčem k vítězství byl velmi koncentrovaný a obětavý výkon všech řad jihlavského týmu. Hráči proti fotbalovějšímu Slovácku příkladně bojovali a navíc se dokázali prosadit v koncovce. Klíčový první gól vstřelil v 28. minutě Rabušic po centru Nešpora z pravé strany, když šel důrazně po míči a hlavou ho s pomocí břevna dopravil do sítě. O zvýšení vedení se postaral ve 41. minutě hlavou Cihlář, když se podobně jako v minulém kole ve Zlíně prosadil na zadní tyči po centru Rabušice.
Definitivní pojistku vítězství dal krátce po začátku druhé půle jarní střelecký objev, stoper Kříž, když po tradičním dlouhém autu Cihláře potvrdil svoji schopnost prosadit se při standardní situaci. Tentýž hráč se ze stejné situace trefil i v 81. minutě a dal výsledku konečnou podobu.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu