27.10.2019, Miroslav Fuks

Dorost B nastřílel sedm branek Velkému Meziříčí

Dorost B nastřílel sedm branek Velkému MeziříčíDorostenecké "béčko" potvrdilo úlohu favorita i proti Velkému Meziříčí. V krajském derby zvítězilo výrazně 7:2 (4:1), když po jedné brance zaznamenali Pavel Vacek, Jiří Jiroušek, Štěpán Němeček, Lukas Lazaridis, Roman Hlaváč, Vojtěch Došek a Adam Homolka.Náš tým je po 13. kole Divize na 1. příčce se shodným počtem 35 bodů, jako Svratka Brno.

 
FC VysočinaFC Vysočina
13.kolo, neděle 27.10.2019, 10:00
7:2
(4:1)
Velké MeziříčíVelké Meziříčí
 
Góly: 3. Vacek, 21. Jiroušek, 30. Němeček, 39. Lazaridis, 64. Hlaváč, 74. Došek, 82. Homolka - 9. Benda, 59. Švejda
Diváci: 40
FC Vysočina: Vlček - Němeček (46. Jiránek), Černý, Novotný (46. Pekárek), Mar.Malata - Wiederlechner, Pavlík (46. Samek), Hlaváč, Jiroušek (46. Homolka) - Vacek (46. Došek), Lazaridis
 

Komentář

„Zápas hraný na umělé trávě měl oboustranně slabou sportovní úroveň a naše vysoké vítězství bylo vzhledem postavení v tabulce povinností. V následujících kolech budeme muset na herním výkonu hodně přidat, jinak v utkáních s Havlíčkovým Brodem a FŠ Třebíč, které nás na podzim ještě čekají, těžko uspějeme,“ uvedl po zápase trenér Pavel Procházka.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu