01.09.2018, Miroslav Fuks

Starší dorost nestačil na půdě Slavie Praha

Starší dorost nestačil na půdě Slavie PrahaStarší dorost FC Vysočina nenavázal na středeční cennou výhru proti Brnu a podlehl na půdě třetího celku tabulky - Slavie Praha v poměru 5:2 (3:2). Jihlava šla proti sešívaným do vedení díky trefě Radka Křivánka, ovšem domácí za 18 minut otočili na 3:1. Do půle stihl snížit Jiří Šrámek, ovšem ve druhém dějství už stříleli jen hráči Slavie.

 
SlaviaSlavia
4.kolo, sobota 1.9.2018, 11:00, sestřih
5:2
(3:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 11. Červ, 16. Kubáň, 28. Zeronik, 56. Červ, 77. Kubáň – 10. Křivánek, 45. Šrámek
Rozhodčí: Vodrážka – Klupák, Krupka
Diváci: 50
Slavia: Markovič – Bárta, Vlasák, Kubáň, Zeronik, Kosek, Vít, Azilion, Vincour, Vlček (C), Červ Náhradníci: Bývalec, Walter, Schneider, Kubiš, Zinjasovič, Eichler, Sirotník
FC Vysočina: Lancman – Lokvenc, Crha, Pojezný, Havlín – T. Svoboda, Trinh (45. Růžička) – Křivánek, Ritter (78. Točík), A. Svoboda (67. Malata Mir.) – Šrámek.
 

Komentář

„Slavia byla hned od začátku více u míče a dostala nás pod velký tlak. Nám se však podařil rychlý protiútok, kdy Ritter našel Křivánka, který dokázal obejít domácího obránce a zavěsil pod břevno. Bohužel ihned po rozehrávce jsme si nechali vyrovnat, když jsme nezvládli souboj na naší pravé straně, odkud přišel centr a k odraženému míči se dostal domácí Kubáň, který zakončil přesně. Slavia pokračovala ve své ofenzívní hře a chvíli na to šla do vedení po přesné akci středem hřiště a koncovce Červa. Na rozdíl dvou branek šli domácí po centru z naší levé strany a přesném zakončení nehlídaného Zeronika. V poslední minutě první půle jsme se ještě dostali zpět do zápasu díky individuální akci Havlína, který přešel přes domácího obránce a přesně našel volného Šrámka, který se v koncovce nemýlil. Začátek druhého poločasu jsme měli celkem slušnou herní pasáž. Následně jsme však opět propadli na naší pravé straně a nechali Slavii odskočit na rozdíl dvou branek po přesném zakončení Červa. Na další zdramatizování skóre utkání jsme již neměli síly. Naopak Slavia završila svoji kvalitní hru pátým gólem Kubáně, který dostal výbornou přihrávku od agilního Zeroňka. Dnes jsme na víc neměli. Byli jsme neskutečně bázliví a obrovsky pasivní. K tomu když připočteme mnohem větší kvalitu ofenzivních krajních hráčů Slavie, hlavně tedy na jejich levé straně, tak je jasné, že nemůžeme uspět. Velmi důležitým momentem zápasu také bylo zbytečně rychlé vyrovnání na 1:1, což se nám již po několikáté opakuje. Nesmíme však dávat hlavu dolů. Tento zápas je pryč. My si ho rozebereme a začneme se připravovat na další domácí utkání s Pardubicemi. Uděláme vše pro to, abychom právě toto utkání herně a výsledkově zvládli. Pak bychom mohli hodnotit vstup do ligové sezony jako úspěšné. Je to jen a jen na nás," zdůraznil závěrem ve svém komentáři trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu