27.10.2018, Miroslav Fuks

Starší dorost proti Karviné ukončil bodový a gólový půst

Starší dorost proti Karviné ukončil bodový a gólový půstStarší dorost se dnes dočkal konce šestizápasového bodového a gólového půstu v nejvyšší soutěži. Proti Karviné sehrál povedené utkání a zaslouženě zvítězil 4:1 (2:0), když jihlavské branky zaznamenali Mirek Malata, Radek Křivánek, Václav Havlín a Adam Svoboda.

 
FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, sobota 27.10.2018, 13:00, sestřih
4:1
(2:0)
KarvináKarviná
 

Góly: 9. Malata Mir., 24. Křivánek, 67. Havlín (p.k.), 85. Svoboda A. – 54. Seriš (p.k.)
ŽK: 40. Merlo, 69. Fila, 73. Shudeiwa – 66. Vajda
Rozhodčí: Vaňkát – Jahoda, Niederle
Diváci: 50
FC Vysočina: Lancman – Fila, Svoboda T., Pojezný, Havlín – Crha, Merlo (86. Mikuška), Shudeiwa (77. Svoboda A.) – Křivánek, Malata Mir., Točík (81. Růžička).
Karviná: Nauman – Mrózek, Kaczmarczyk, Holzer, Seriš, Navrátil, Vlachovský, Slatinský, Mader, Chrabreček, Vajda
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

„Do dnešního utkání jsme změnili rozestavení, pozměnili jsme hráče v jednotlivých řadách a myslím si, že se nám to povedlo a prospělo nám to. Do vedení jsme šli po hezké akci Křivánek - Malata, když se druhý jmenovaný běžecky prosadil mezi stopery a přesně zakončil proti vybíhajícímu brankáři Karviné. Následně nás bravurním zákrokem podržel Lancman, který z bezprostřední blízkosti reflexivně vyrazil střelu hostí. Do poločasu se nám podařilo odskočit o dvě branky, když se po levé straně prosadil Točík, který naservíroval míč do pokutového území Křivánkovi, jenž se nemýlil. Z jedné z akcí ještě Křivánek trefil pravou tyč Karviné. Ve druhé půli jsme připustili zdramatizování zápasu. Po faulu Svobody snížila Karviná z pokutového kopu. Vzápětí se probíjel k brance hostí Křivánek a po faulu na něj se z pokutového kopu trefil Havlín, který nás tímto okamžikem dosti uklidnil. V závěru zápasu pečetil na konečných 4:1 střídající Adam Svoboda. Mám velikou radost, že jsme se konečně střelecky prosadili. Směrem dopředu jsme měli potřebnou rychlost a přímočarost. Tímto vítězstvím jsme si nenechali odskočit ostatní týmy. Za týden se tak můžeme v Českých Budějovicích pokusit konečně opustit poslední příčku vyrovnávající se tabulky," řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu