08.02.2019, Miroslav Fuks

Starší dorost porazil Jablonec

Starší dorost porazil JablonecStarší dorost dnes po velmi dobrém výkonu dosáhl na další vítězství v rámci zimní přípravy. Na půdě druholigového Jablonce zvítězil 0:4 (0:3), když branky vstřelili Jan Růžička, Radek Křivánek, Lukáš Trnka a Václav Havlín z penalty.

 
JablonecJablonec
přát., pátek 8.2.2019,  
0:4
(0:3)
FC Vysočina U19FC Vysočina U19
 
Branky: 17. Růžička, 22. Křivánek, 34. Trnka L., 61. Havlín z p.k.
Diváci: 0
FC Vysočina U19: Jagrik - Svoboda T., Pojezný, Mikuška, Havlín (60. Fila) - Trinh - Křivánek, Trnka L. (45. Vraspír), Sládek (65. Trnka L.), Růžička - Malata Mir. (45. Lokvenc).
 

Komentář

"Po celé utkání jsme byli lepším týmem a vytvořili jsme si dostatek střeleckých příležitostí. Pořád bych si ovšem představoval kvalitnější kombinační hru. První půle z tohoto pohledu snesla ještě přísnější měřítko, druhý poločas již hra neměla kvalitu ani rychlost. K vidění však byly hezké branky. Nejprve se prosadil Růžička po centru Křivánka, následně vstřelil chytrou branku po chybě gólmana Křivánek a po třetí se po rychlém brejku radoval L. Trnka. Naši výhru zpečetil Havlín, který proměnil pokutový kop po faulu na sebe. Tímto utkáním jsme završili náročnější blok zimní přípravy a následně se již budeme soustředit na tvorbu nejoptimálnejší sestavy pro rozjezd mistrovské soutěže. Minutáž již bude naposled rovnoměrně rozložena mezi více hráčů v úterním zápase se Slovanem Bratislava. V posledních dvou zápasech s divizním Ždírcem a U19 Bohemians Praha budou více zatížení ti hráči, kteří budou soutěž zahajovat v prvním jarním kole v Příbrami," řekl po dalším z přípravných duelů trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu