18.03.2019, Miroslav Fuks

Juniorka smolně podlehla Harbovi, Krejčímu a spol.

Juniorka smolně podlehla Harbovi, Krejčímu a spol.Juniorský tým dnes nastoupil posílen o řadu hráčů z kádru „áčka“ proti Slovácku, v jehož sestavě figurovali exjihlavští velezkušení Harba a Krejčí. Hosté byli horším týmem, ale oproti Jihlavě byli velice efektivní. Hráči FCV dokázali díky trefám Lamina Jawa srovnat z 0:2 na 2:2, ovšem v samotném závěru je vlastní branka připravila alespoň o bod.

 
FC VysočinaFC Vysočina
21.kolo, pondělí 18.3.2019, 11:00
2:3
(1:2)
SlováckoSlovácko
 

Góly: 22. a 59. Jawo - 9. Řehola, 16. Harba, 90. Vedral
ŽK: 71. Klobása, 79. Šefčík - 14. Umeh
Rozhodčí: Myška – Dobrovolný, Pfeifer
Diváci: 50
FC Vysočina: Dutka – Pavlík (48. Karmazín), Svatík, Vedral, Řezáč (65. Časta) – Šteffl (46. Smejkal), Šlein - Šefčík, Klobása (86. Urbánek), Mašić - Jawo. Náhradníci: Rodan.
Slovácko: Nemrava – Olšanský, Jamný, Krejčí, Miklík, Umeh (46.Kaňovský), Řehola (75.Novotný), Obradov, Krejčík, Obdržálek, Harba (33.Janša).
 

Komentář

„Marně vzpomínám, kdy jsme sehráli zápas s takovým průběhem a tolika zahozenými šancemi... Slovácko bylo v úvodu velmi efektivní, když po dvou šancích, které vzešly z našich chyb v defenzívě, vedlo už v 16. minutě 0:2. Za nepříznivého stavu jsme zintenzivnili naše ofenzivní snažení a dočkali jsme se snížení z hlavy Jawa. Bohužel, dalších minimálně pět dobrých příležitostí jsme do poločasu neproměnili. Výborné šance jsme si vypracovali i ve druhé půli a po hodině hry jsme zcela zaslouženě dosáhli na vyrovnání, když se znovu trefil Jawo. V poslední třetině zápasu jsme se tlačili za třetí brankou a vítězstvím. Měli jsme šance, byli jsme aktivní. Jenže nakonec jsme v zápase, který jsme měli rozhodnout už v první půli, prohráli. Nákop Slovácka hlavičkoval jako malou domů Vedral, jenže učinil tak mimo dosah gólmana Dutky... Jsme samozřejmě velmi zklamaní. Fotbal už je ale takový,“ řekl k utkání trenér Michal Kadlec.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu