14.04.2019, Miroslav Fuks

Juniorka měla v Teplicích převahu, ale veze jen bod

Juniorka měla v Teplicích převahu, ale veze jen bodJuniorský tým nepoznal hořkost porážky ani ve třetím duelu nadstavbové části. Na půdě Teplic byl o něco lepším týmem, ovšem z řady šancí a střel vytěžil jediný gól, kterým Petr Nerad v 75. minutě vyrovnával na konečných 1:1 (0:0). Napravil tak své zaváhání, když zkraje druhé půle neproměnil penaltu.

 
TepliceTeplice
3.kolo, neděle 14.4.2019, 13:00
1:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 53. Knapík – 75. Nerad
ŽK: 65. Radost, 68. Švejda – 56. Svatík
Rozhodčí: Vitner – Koval, Fišer
Diváci: 120
Teplice: Košťál – Vepřovský, Válek, Knapík, Vobecký, Bezdíčka, Kuchař, Radosta, Švejda, Ondrášek, Kányai. Náhradníci: Plachý – Kunc, Janda, Daniš
FC Vysočina: Dutka – Pavlík (70. Karmazín), Křišťál, Rodan, Kolčava – Šteffl, Urbánek – Časta (59. Mašić), Mory (46. Nerad), Sargsyan – Svatík. Náhradníci: Prchal.
 

Komentář

„První půle byla vyrovnaná, přičemž domácí byli o něco aktivnějším mužstvem. My jsme byli až příliš zatažení. I díky tomu se na hřišti odehrálo jen minimum šancí. Ve druhém dějství jsme se zlepšili a mohli jsme jít do rychlého vedení. jenže Nerad penaltu nařízenou za faul na Sargsyana neproměnil. A naopak to byli domácí, kteří šli v 53. minutě po rozehraném přímém kopu do vedení. Inkasovaný gól s námi trochu zamával, ale po nějakém čase se tým zase dostal do tempa. Vytvořili jsme si tlak, několik příležitostí a nakonec jsme zaslouženě vyrovnali díky Neradovi. Zbytek zápasu se odehrával za oboustranné snahy vstřelit rozhodující branku. Žádná však už nepadla. Jsem rád, že se z Teplic nevracíme s prázdnou,“ okomentoval utkání trenér Michal Kadlec.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu