05.10.2019, Miroslav Fuks

V duelu divizních lídrů zvítězila Vysočina!

V duelu divizních lídrů zvítězila Vysočina!Divizní "zápas podzimu", v němž na sebe narazily lídři skupiny D, vyzněl lépe pro "béčko" FC Vysočina! Lanžhot odjel z Jihlavy s těsnou porážkou 2:1 (1:1), pod kterou se brankami podepsali obránci Jan Pavlík a Filip Vedral. FCV má po neúplném 9. kole na čele Divize náskok šesti bodů.

 
FC VysočinaFC Vysočina
10.kolo, sobota 5.10.2019, 10:15
2:1
(1:1)
LanžhotLanžhot
 

Góly: 44. Pavlík, 50. Vedral – 45+1. Královič
ŽK: 57. Křišťál, 80. Veselý - 27. Mikúšek, 45. Hílek, 83. Šenk
Rozhodčí: Müller – Krondráf, Svoboda
Diváci: 100
FC Vysočina: Veselý – Pavlík, Vedral, Tijani, Křišťál, – Urbánek (79. Kolčava), Kurtalić (67. Crha) - Sargsyan (75. Lát), Šteffl (81. Koloušek), Trajković (87. Pavlas) – Koubek. Náhradníci: Jágrik.
 

Komentář

„Odehráli jsme velmi dobrý zápas, k jehož nadstandardní kvalitě bezesporu přispěl i soupeř, který je kvalitní, fotbalový a nikoli náhodou se pohybuje na špici tabulky. Po úvodní vyrovnané desetiminutovce jsme převzali iniciativu, ale nadějné akce jsme nedokázali dotáhnout do konce. Podařilo se to až v závěru půle, kdy tečovaná rána Pavlíka zapadla do branky. Bohužel, hosté prakticky s poločasovým hvizdem vyrovnali po podklouznutí stopera Tijaniho. Do druhého poločasu jsme vstoupili nejlepším možným způsobem, když Vedral vyvezl míč, narazil si se spoluhráčem, tvrdou střelu ze střední vzdálenosti poslal k tyči a vrátil nám vedení. V dalších minutách se Lanžhot zlepšil a snažil se alespoň o vyrovnání. V utkání přibylo nervozity, soubojů a důrazu. Fotbal se trochu vytratil. Kluky musím pochválit, že vítězství udrželi a ubojovali,“ řekl po skončení duelu trenér Michal Kadlec.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu