26.10.2019, Miroslav Fuks

"Béčko" zvítězilo i na půdě Švancarova Startu Brno

”Béčko” zvítězilo i na půdě Švancarova Startu BrnoAni ve 13. divizním kole nepoznala juniorka FC Vysočina hořkost porážky a své bodové konto po výhře na Startu Brno navýšila už na 34 bodů! Cenné vítězství 1:3 (1:1) na půdě 7. celku tabulky, za nějž nastupuje exligový útočník Švancara, zajistily dvě trefy Davida Šteffla a branka Václava Kolouška v nastaveném čase druhé půle.

 
Start BrnoStart Brno
13.kolo, sobota 26.10.2019, 14:30
1:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 41. Praks - 28. a 62. Šteffl, 90+1. Koloušek
ŽK: Matyska, Mica – Ritter, Kurtalić, Svoboda, Crha
Rozhodčí: Mankovecký – Krupa, Kaloč
Diváci: 330
FC Vysočina: Jágrik – Svoboda, Vedral, Pojezný, Křišťál (46. Lát) – Ritter (70. Urbánek), Kurtalić (57. Crha) – Sargsyan (78. Pavlas), Šteffl (81. Koloušek), Trajković – Koubek. Náhradníci: Lancman.
 

Komentář

„S tříbodovým ziskem jsme spokojení. Nebyl to vůbec jednoduchý zápas. Domácí vycházeli ze soustředěného bloku a nám v ofenzívě často scházela přesnost. Zápas moc šancí nenabídl, tudíž jsem rád, že jsme tentokrát byli gólově efektivní. Nerozházelo nás ani vyrovnání stavu těsně před poločasovou přestávkou. Ve druhém dějství duel zlomil střelou ze střední vzdálenosti svojí druhou brankou Šteffl. Definitivní uklidnění přišlo až v první minutě nastavení, kdy brejk dva na jednoho zužitkoval Koloušek. Kluci za týmový a kompaktní výkon zaslouží pochvalu. Naše výhra byla zasloužená,“ řekl po utkání trenér Michal Kadlec.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu