03.11.2019, Miroslav Fuks

Juniorka podzim uzavřela výhrou v derby nad Ždárem nad Sázavou

Juniorka podzim uzavřela výhrou v derby nad Ždárem nad SázavouJuniorský tým zvládl vítězně i poslední krajské derby v sezóně. Na domácím trávníku vydřel výhru 3:2 (2:2) nad Žďárem nad Sázavou, čímž divizní podzim uzavřel bez porážky a ziskem 37 bodů z 39 možných! Jihlavské branky ve velmi bojovném a agresivním utkání vstřelili Alan Kurtalić, Filip Vedral a David Sargsyan.

 
FC VysočinaFC Vysočina
1 , neděle 3.11.2019, 10:15
3:2
(2:2)
Žďár n. SázavouŽďár n. Sázavou
 

Góly: 11. Kurtalić, 19. Vedral, 64. Sargsyan – 6. Štursa, 43. Šindelka
ŽK: 55. Šteffl, 76. Crha – 40. Štursa, 84. Sodomka
Rozhodčí: Polák – Marinč, Müller
Diváci: 100
FC Vysočina: Jágrik – Pavlík (73. Lát), Vedral, Pojezný, Trajković – Ritter (82. Urbánek), Kurtalić (61. Crha) – Svoboda, Šteffl, Mikuš (46. Sargsyan) – Koubek (85. Kolčava). Náhradníci: Lancman – Koloušek.
 

Komentář

„Do utkání jsme vstoupili vlažně, za což jsme pykali už v 6. minutě brankou v naší síti. Nakoplo nás to k většímu úsilí a už v 19. minutě jsme vedli. Jenže jsme inkasovali branku do šatny, takže půlka skončila nerozhodně. Ve druhém dějství jsme měli územní převahu, ale vyložených šancí jsme si vytvořili minimum. Tři body nám přinesl závar po centru Svobody a hlavičkovém prodloužení Vedrala, po němž míč dopravil do sítě Sargsyan. Hrálo se velmi bojovné a agresivní utkání, které bylo na můj vkus až příliš vyhrocené. Zejména v závěru, kdy hosté usilovali o srovnání stavu. Přispěl k tomu i sudí, který dost pouštěl hru. Doplatil na to zlomením klíční kosti David Šteffl. Jsem každopádně rád, že jsme náročný duel týmovým výkonem zvládli a dovedli jsme ho do vítězného konce. Kluci zaslouží pochvalu i za celý podzim,“ řekl k poslednímu zápasu podzimu trenér Michal Kadlec.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu