08.09.2019, Miroslav Fuks

U18: Šestá výhra se zrodila ve Znojmě

U18: Šestá výhra se zrodila ve ZnojměDorostenecké "béčko" kopíruje vítězné divizní tažení juniorky a postavení v čele tabulky. Svoji dosavadní 100% bilanci potvrdilo i ve Znojmě v utkání proti místnímu záložnímu celku. Pod výhru 1:3 (1:1) se dvěma brankami podepsal Adam Savi a jednou se trefil Pavel Vacek.

 
Znojmo BZnojmo B
6.kolo, neděle 8.9.2019, 10:30
1:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 11. Dvořák - 27. a 57. Savi, 78. Vacek
Diváci: 0
FC Vysočina: Janota - Němeček, Wiederlechner (46. Pekárek), Novotný, Vácha – Jiránek (46. Hlaváč), Pavlík, Vacek (80. Lazaridis), Jiroušek - Došek (46. Homolka), Savi. Náhradníci: Pech.
 

Komentář

"Celý zápas jsme měli herní převahu a dobívali dobře organizovanou defenzívu domácích. V úvodu utkání jsme si vytvořili dvě velké šance, které jsme nedokázali proněnit. Zato domácí tým z rychlého protiútoku po nepřesné rozehrávce skórovali při první návštěvě před naší brankou. Aktivní nátlakovou hrou jsme výsledek otočili a zaslouženě vyhráli. Celý tým za poctivý výkon zasloží pochvalu," řekl po utkání trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu