VsetínVsetín
2, neděle 8.9.2019, 16:00
4:6
(3:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 38., 49., 63., 75. a 83. Poláková, 65. Fatrdlová
Diváci: 0
FC Vysočina: Šefčíková – Lavičková B., Soukupová, Jůzlová, Jelínková (Kozinová) – Macháčková, Petrašová – Fatrdlová, Poláková, Šanderová – Paulíčková (Baráková)
 

Komentář

„Zápas ve Vsetíně pro nás byl premiérou v Moravskoslezské lize a zároveň velkou neznámou co se soupeře týče. Do utkání jsme vstoupily aktivně, nebojácně a chtěly se držet naší hry, kterou jsme dominovaly v divizi. Ukázala se však síla soupeře, kdy hned ve třetí minutě zahrával penaltu a do poločasu dokázal ještě dvakrát potrestat naše chyby v obraně. V druhém poločase jsme zjednodušily útočné akce, dostávaly se do více střeleckých možností, z čehož jsme soupeři dokázaly vstřelit 5 branek a tím zápas otočit. Holky si zaslouží pochvalu, kdy za nepříznivého poločasového stavu nesvěsily hlavy a předvedly skvělý obrat," řekl k utkání trenérka Kateřina Valentová.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu