13.10.2019, Miroslav Fuks

Ženská gólová přestřelka - výhra 7:5 nad Vítkovicemi!

Ženská gólová přestřelka - výhra 7:5 nad Vítkovicemi!Ženský tým sehrál další gólově bohatý a vítězný duel. V areálu Na Stoupách si v brankové přestřelce poradil s Vítkovicemi 7:5 (2:2)! Po dvou brankách vstřelily Monika Šanderová, Zuzana Poláková a Irena Stibůrková a jednou se radovala Annika Macháčková.

 
FC VysočinaFC Vysočina
7.kolo, neděle 13.10.2019, 15:00
7:5
(2:2)
VítkoviceVítkovice
 

Góly Vysočiny: 4. a 31. Šanderová, 68. a 73. Poláková, 75. a 83. Stibůrková, 88. Macháčková
Diváci: 0
FC Vysočina: Šefčíková - Lavičková B. (Jelínková), Soukupová, Kutlvašrová, Kadlecová (Paulíčková) - Macháčková, Jůzlová - Fatrdlová (Baráková), Petrašová, Šanderová - Poláková (Stibůrková). Náhradníce: Šerá, Kozinová, Lavičková T.
 

Komentář

"Z pohledu diváků přinesl dnešní zápas vše, co fotbal dělá fotbalem. 12 gólů, velké množství šancí, dvakrát otočené skóre a napětí až do posledních minut. Z pohledu našeho se nejednalo herně o dobré utkání. Mladý tým z Vítkovic nám nedal žádný prostor ke kombinaci, byl rychlejší, důraznější a dlouho i efektivnější, my byly naopak všude pozdě. V prvním poločase nás podržela skvělým výkonem naše brankářka, ve druhém se nám začaly dařit protiútoky, což se nakonec ukázalo jako rozhodující. V dnešním utkání jsme nebyly lepším týmem, holky si však sáhly na dno sil a zvítězily na "morál," okomentovala duel Kateřina Valentová.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu