15.02.2020, Miroslav Fuks

Improvizované "béčko" nestačilo na Velké Meziříčí

Improvizované ”béčko” nestačilo na Velké Meziříčí"Béčko" se na hřišti třetiligového Velkého Meziříčí představilo v extrémně kombinované sestavě. Nasadilo celkem 15 hráčů, z nichž 6 patří na soupisku dorostu U18 a 4 náleží do širšího kádru domácích. Mladý a nesehraný tým zkušenému soupeři podlehl 5:1 (3:0), když jedinou branku zaznamenal sedmnáctiletý Adam Savi.

 
Velké MeziříčíVelké Meziříčí
přát., sobota 15.2.2020, 10:00
5:1
(3:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: Simr 3, Bouček, Dolejš - 74. Savi
Diváci: 0
FC Vysočina B: Jágrik - Lát, Urbánek, Sysel (55. Pekárek), Pavlas - Savi (75. John), Crkal (25. Karmazín), J.Pavlík, Vacek (46. Hlaváč), Partl - John (46. Homolka).
 

Komentář

Juniorka vinou zranění či nemocí postrádala Kolčavu, Crhu, Sargsyana, Lorence a Mlejnka. Další hráči navíc nastoupili za "áčko" ve Vyškově.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu