05.09.2020, Miroslav Fuks

Juniorka z Vyškova neveze body ani v posíleném složení

Juniorka z Vyškova neveze body ani v posíleném složeníStavitelé "béčka" využili reprezentační pauzy a k utkání na půdě Vyškova vyslali posílený výběr s řadou hráčů prvního týmu. Bohužel, po vyrovnané první půli otevřel skóre zápasu exjihlavský Pavel Simr. Vysočina se snažila o vyrovnání, ovšem nakonec v závěru inkasovala ještě dvě branky - 3:0 (0:0).

 
VyškovVyškov
5.kolo, sobota 5.9.2020, 10:15
3:0
(0:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 

Gól: 54. Simr, 81. Klesa, 85. Nieslanik
Rozhodčí: Vostrejž – Pochylý, Slováček
Diváci: 215
Vyškov: Spurný (33. Sova)– Klesa (86. John), Hanuš, Krejčí, Sedlo – Jambor, Langer (89. Dittmer)– Vintr , Moučka (68. Jaroš), Pernatskyi – Simr (79. Nieslanik)
FC Vysočina B: Jágrik – Křišťál, Vedral, Pojezný - Kolčava (60. Vošmera), Trnka (83. Pavlas) - Svoboda (66. Mikuška), Chok, Horák - Araujo (65. Růžička), Matulka (62. Havlín).
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu