03.10.2020, Miroslav Fuks

Juniorka počtvrté v řadě prohrála o gól

Juniorka počtvrté v řadě prohrála o gólAni v posílené sestavě nedosáhla juniorka na první třetiligové body. Podlehla i v desátém utkání MSFL, přičemž utrpěla čtvrtou porážku v řadě o jediný gól. Dnes si z Jihlavy těsné vítězství 1:2 (0:1) odvezl 5. celek tabulky - SK HS Kroměříž. Vyrovnávací branku FC Vysočina vstřelil Justin Araujo-Wilson.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
9.kolo, sobota 3.10.2020, 10:30
1:2
(0:1)
KroměřížKroměříž
 

Góly: 50. Araujo – 35. Votava, 70. Houser
ŽK: 52. Kolčava, 61. Růžička, 64. Ritter – 62. Houser
Rozhodčí: Hubený – Páral, Hudec
Diváci: 120
FC Vysočina B: Doležal – Křišťál, Pojezný, Mikuška (39. Havlín), Lát - Kolčava (81. Trnka), Ritter - Růžička (73. Vošmera), Matulka Chok – Araujo-Wilson. Náhradníci: Jágrik – Vraspír, Vácha, Pavlas.
Kroměříž: Dostál – Zavadil, Matoušek, Vyhlíd – Červenka (65. Sedlák), Houser, Cupák, Mlčoch, Machálek (33. Plecitý), Sklenář (68. Tiahlo) – Votava.
Stanice TV prenosu: záznam
 

Komentář

„Hráli jsme proti kvalitnímu soupeři a myslím, že jsme se s duelem popasovali slušně. V prvním poločase si Kroměříž vypracovala dvě velké příležitosti, kdy po přímém kopu trefila břevno a o chvíli později Doležal lapil penaltu Votavovi. My jsme měli dvě vyložené šance v podání Matulky, které bohužel brankou neskončily. Místo toho šli hosté z poměrně nevinné akce do vedení. Ve druhém dějství jsme s Kroměříží drželi krok a vyrovnali jsme po pěkném centru Láta a zakončení Araujo-Wilsona. Poté měl po centru Choka šanci i Matulka, ale do vedení jsme jít nedokázali. Naopak jsme neuhlídali jednu situaci, soupeř prošel středem a zaznamenal vítěznou branku utkání,“ řekl k zápasu trenér Michal Kadlec.

Ten následně doplnil: „Myslím si, že jsme dnes nebyli horším týmem. Jenže jsme nebyli schopní vstřelit branku, která by nás poslala do vedení. Moc nás to mrzí, zvlášť když šlo už o čtvrtou těsnou porážku v řadě. Musíme dál pracovat, sbírat cenné zkušenosti a jít za bodovými zisky. Hráče jsem za dnešní výkon pochválil. Věřím, že nám to v dalších utkáních už vyjde. Čekají nás soupeři ze spodních pater tabulky.“

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu