20.11.2021, Zuzana Michalková

Z Příbrami si odvážíme bod

Z Příbrami si odvážíme bodDuel 15. kola F:NL v Příbrami skončil nerozhodně 1:1. Začátek utkání patřil Vysočině, ovšem do vedení se brzy dostali domácí, když se trefil Emmanuel Antwi. V následujících minutách však Jihlavští ještě přidali a po chybě domácího brankáře dokázali vyrovnat díky trefě Tomáš Vlčka. Ve druhém poločase bylo k vidění několik střeleckých pokusů, žádný z nich však ale nebyl úspěšný.

 
PříbramPříbram
15.kolo, sobota 20.11.2021, 13:30
1:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: 11. E. Antwi – 27.Vlček
ŽK: 26. Vilotić, 85. Tregler - 0
Rozhodčí: Ulrich – Pfeifer, Černoevič
Diváci: 0
Příbram: Šiman – Halinský, Sus, Vilotić, T. Pilík (C), Langhamer, Kvída, Tregler, E. Antwi, S. Kingue, Dedič Náhradníci: Kočí – Petrák, Vávra, Januška, M. Čermák, Hájek, Kolář
FC Vysočina: Vejmola – Christodoulou, Pojezný, T. Vlček, T. Svoboda – Ritter, Lacko (C), Tureček, Selnar (79. Křivánek) – Fila, Vedral (72. Araujo-Wilson) Náhradníci: Jágrik – Zoubele, Franěk, Araujo-Wilson, Křivánek, Chocholatý, Křehlík
 

Komentář

Domácí celek se v tabulce nacházel nebezpečně blízko sestupovým pozicím, a tak se vedení rozhodlo pro změnu na trenérském postu. Jozefa Valachoviče nahradil Tomáš Zápotočný, jenž se z příbramské rezervy posunul do A-týmu. V prvním zápase čekala na jeho svěřence Jihlava, která se nacházela v pohodlném středu tabulky a mohla se spolehnout především na Filipa Vedrala, který vsítil pět z celkových dvanácti týmových gólů.

Z utkání uplynulo jen něco málo přes 10 minut a domácí se ujali vedení. Na parádní centr od kapitána Tomáše Pilíka si naskočil Antwi, který svou hlavičku umístil k levé tyči a brankář Luděk Vejmola tak zůstal bez šance. V 19. minutě se ve velmi nadějné pozici ocitl opět Pilík, jenže zakončit nakonec nedokázal. Jihlavští vyrovnali ve 27. minutě, rovněž po zakončení hlavou. Příbramský gólman Jakub Šiman neodhadl výšku centru z levé strany a poskytl Vlčkovi jedinečnou možnost trefit se do odkryté branky, kterou český mládežnický reprezentant nepohrdl. Více toho diváci Na Litavce v první půli neviděli a oby týmy tak do šaten odcházely za nerozhodného stavu.

Do druhého dějství vstoupili aktivněji Středočeši. Slibnou příležitost měl v 57. minutě střídající Marcel Čermák, míč za Vejmolova záda ovšem nedopravil. Nebezpečně centroval o sedm minut později Pilík, ale žádného ze svých spoluhráčů nenašel. Hra se poté vyrovnala a bylo znát, že pro obě mužstva je remíza málo. Zároveň si však ani jedna ze stran další šanci nevypracovala, a tak zápas nakonec dělbou bodů přeci jen skončil.

Jihlavské borce čeká poslední domácí zápas podzimní části 26. listopadu, kdy se pokusí prodloužit sérii bez porážky. Soupeřem jim bude Ústí nad Labem.
 
Zápasy
15.kolo | Příbram - FC Vysočina | 1:1
29.kolo | FC Vysočina - Příbram | 2:1
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu