FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, sobota 25.9.2021, 10:30
2:3
(0:1)
SlováckoSlovácko
 
Góly: 52. Vambera, 67. Sklenář
Diváci: 0
FC Vysočina: Široký - Koubek, Vodička, Dohnal, Tlačbaba - Starý, Pospíchal (60. Vopršal), Ficek (67. Bartes) - Jančok (60. Novotný), Palán (60. Stratil), Vambera (60. Sklenář)
 

Komentář

"Sehráli jsme velmi zajímavé utkání, ve kterém jsme sahali po bodech, ale nakonec bohužel nezískali ani jeden. Slovácko se prezentovalo pěkným běhavým kombinačním fotbalem a v první půli drželo mnohem častěji míč na svých kopačkách. Naši kluci však zodpovědně bránili a tak bylo šancí na obou stranách minimum. Přesto se hosté jednou dokázali prosadit, když jsme zaváhali při bránění rohového kopu. Do druhé půle jsme trochu změnili rozestavení a chtěli hrát aktivněji, což se celkem podařilo. Sice jsme podruhé inkasovali, ale zvýšenou aktivitou jsme se mnohem častěji začali dostávat k brance soupeře. Nejprve snížil po pěkné individuální akci Tomáš Vambera, poté se sám před brankářem objevil Tomáš Sklenář a srovnal stav na 2:2. V závěru utkání se hrál otevřený fotbal a oba týmy chtěli strhnout vítězství na svou stranu. Do několika slibných příležitostí se dostalo jak Slovácko, tak také my, ale branka už padla pouze jediná. Pět minut před koncem se po rychlém protiútoku objevil sám před našim brankářem útočník hostů a střelou k tyči rozhodl utkání. Dnešní porážka nás mrzí, ale kluci zápas odmakali a ze hřiště mohli odejít se vztyčenou hlavou," ohodnotil utkání kouč Pavel Tvarůžek.
 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Zbrojovka Brno
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu