FC VysočinaFC Vysočina
11, sobota 9.10.2021, 10:30
5:1
(3:0)
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
 
Góly: 26. Palán, 30. Vopršal, 36. Koubek, 61. Pospíchal, 69. Starý
Diváci: 0
FC Vysočina: Široký - Koubek (66. Novotný), Vodička (66. Tlačbaba), Dohnal, Hájek - Vopršal, Pospíchal (66. Starý), Ficek (57. Bartes) - Jančok, Palán, Vambera (57. Sklenář)
 

Komentář

"Hosté začali utkání velmi sebevědomě a prvních 20 minut byli lepším týmem. Nedokázali jsme si poradit s jejich důrazným napadáním, hráli pomalu, nepřesně a branku hostí prakticky vůbec neohrozili. Paradoxně jsme se ale naší první střelou na bránu dostali po chybě hostující obrany do vedení, když se trefil Radek Palán. Tato branka nás nastartovala a od této chvíle se obraz hry začal měnit. Dokázali jsme zpřesnit kombinaci a vytvořili si územní převahu a další střelecké příležitosti. Do poločasu jsme ještě díky brankám Matyáše Vopršala a Zdeňka Koubka navýšili vedení na 3:0. Ve druhém poločase kluci předvedli jeden z našich nejlepších výkonů v dosavadním průběhu sezóny. I když hosté ještě snížili na 3:1, měli jsme po celý druhý poločas výraznou převahu, častěji drželi míč a vytvářeli si po pěkných akcích brankové příležitosti. Do konce utkání padli ještě dvě branky, když po průnicích Tomáše Sklenáře skórovali David Pospíchal a Roman Starý. Po předešlých dvou nadějných utkáních se Slováckem a Olomoucí, kdy nám body těsně unikly, jsme dnes chtěli zvítězit, což se podařilo. Za výkon ve druhé části prvního poločasu a celého druhého poločasu musíme kluky pochválit za kvalitní hru, díky které si dnes výhru zasloužili," zhodnotil utkání kouč Pavel Tvarůžek.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu