FC Vysočina BFC Vysočina B
10.kolo, neděle 26.9.2021, 10:15
2:1
(0:0)
RosiceRosice
 
Góly: 72. Chocholatý, 92. Shudeiwa
Diváci: 0
FC Vysočina B: Jágrik - Fila M., Štefánek, Christodoulou, Kolčava - Shudeiwa, Chocholatý (90. Mikuška) - Křivánek (87. Crhan), Ritter, Fila L. (87. Savi) - Tall (64. Araujo Wilson)
 

Komentář

"Po třech remízách, kde jsme vítězství ztratili vždy až v závěru zápasu, jsme už potřebovali zvládnout zápas za 3 body, aby nám soupeři v tabulce neodskočili. Zápas byl od začátku vyrovnaný a opatrný. My jsme si zdůrazňovali, že je potřeba utkání zvládnout a tak jsme byli trochu nervózní, postupem času to z nás spadlo a začali jsme mít nebezpečné situace v pokutovém území. Žádnou možnost jsme ale nedokázali využít, poločas tedy skončil 0:0. Ve druhém dějství se zápas odehrával v podobném duchu jako první půlka a čekalo se na první gól. Ten se nám povedlo vstřelit v 72. minutě po pěkné kombinaci a šli jsme tak do zaslouženého vedení. V 80. minutě jsme mohli soupeři odskočit na 2:0, ale nadějný brejk jsme nezakončili dobře. Bohužel už poněkolikáté jsme v závěru inkasovali a nechali soupeře vyrovnat na 1:1. Tentokrát se ale v úplném závěru přiklonilo štěstí na naší stranu a my dali v 92. minutě vítěznou branku a připsali si tak do tabulky pro nás velmi důležité 3 body," okomentoval utkání trenér Michal Veselý.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu