Opava BOpava B
9, středa 27.10.2021, 14:15
2:4
(2:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 21. a 22. Pecník – 1. Záviška, 43. Pivnička, 72. a 78. Záruba
Diváci: 0
FC Vysočina: Holan – Raitmajer, Dlouhý (34. Klouček), Dolejší – Šerý, Veselý, Udržal (78. Mareš), Matoušek – Záviška (45. Hudák), Záruba – Pivnička (58. Zimmermann)
 

Komentář

„Dnešní výsledek se rodil velmi těžko. Přitom jsme hned v první minutě šli do vedení a v poli hráli velmi dobře. Po deseti minutách jsme však začali pouštět do hry domácí, kteří během jedné minuty otočili stav. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat ještě do poločasové přestávky, což považuji za velmi důležitý okamžik. Do druhé půle jsme museli změnit rozestavení, abychom více vykrývali naše krajní prostory. Určitě jsme byli více na míči a v 78. minutě se k nám přiklonilo štěstí, když tečovaná střela Záruby zapadla za záda výborně chytajícího domácího brankáře. Konečnou pojistku přidal zhruba deset minut před koncem opět agilní Záruba. Dnes určitě musím ocenit aktivní hru domácích, jejichž agresivita v osobních soubojích a pohyb nám dělal velké problémy. Navíc jsme dnes neproměnily jasné brankové šance, ať už to byl Záruba, Pivnička nebo Udržal, kteří v první půli neproměnili samostatné úniky. Kdybychom byli efektivnější v koncovce, tak bychom se o naší výhru nemuseli tolik strachovat,“ řekl k zápasu trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu