FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, sobota 16.10.2021, 13:15
4:1
(3:1)
TřinecTřinec
 
Góly: 11. a 17. Zimmermann, 35. Veselý, 63. Klouček (p.k.) – 39. Nieslanik
ŽK: 23. Haala, 87. Klouček – 0
Diváci: 0
FC Vysočina: Procházka – Puzrla, Haala, Novák – Klouček, Veselý, Udržal, Šerý (62. Seknička) – Hudák, Záviška (68. Pivnička) – Zimmermann (71. Čejka)
 

Komentář

„Dnes jsme čekali těžké utkání, což se stoprocentně naplnilo. Soupeř nás napadal hned na naší polovině, hrál aktivně a agresivně. Chvíli nám trvalo, než jsme si na toto zvykli. I přes to jsme nepouštěli Třinec do šancí. Naopak nám se naskýtala možnost hrát na rychlé protiútoky, což nám svědčí. Dvakrát se takto prosadil Zimmermann, který jednou zužitkoval přihrávku od Udržala a jednou od Závišky. Na rozdíl tří branek jsme šli díky pohledné akci a přesnému zakončení Veselého, který si naběhl na přihrávku Závišky. Hostům se bohužel ještě do poločasu podařilo snížit, když se z přímého volného kopu prosadil agilní Nieslanik. Zlomovým momentem ve druhé půli, po kterém již Třinec přestal vzdorovat, byl pokutový kop po faulu na Zimmermanna, který proměnil Klouček. V závěru ještě neproměnil vyloženou šanci střídající Pivnička, který branku z bezprostřední blízkosti přestřelil. Jsem rád, že jsme dnešní zápas zvládli. Musím ocenit sílu a kvalitu Třince. Pro naši velkou marodku, s kterou se potýkáme již čtrnáct dní, dostali příležitost opět hráči z naší U16, kteří nám velmi pomohli. Zaslouží si pochvalu. Ale celkově chválím všechny hráče. Někomu se dařilo více a někomu méně, ale všichni pracovali na své maximum a šli si společně za výhrou,“ zhodnotil utkání trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu